duminică, 20 iunie 2010

Sapunuri naturale Lorelai


Sper ca nu v-ati plictisit de noutatile de la Greenbaby, pentru ca as dori sa va prezint inca o noutate aparuta in magazin in saptamanile trecute. Este vorba despre sapunurile naturale de la Manufactura Lorelai, care se gasesc acum si la Greenbaby, alaturi de sapunurile naturale Galador.

Sapunurile Lorelai m-au incantat prima data prin prezentarea frumoasa, cu bun gust. Fiecare sapun este impachetat frumos intr-un saculet. Mirosul divin se simte bine si se vede textura interesanta si prin ambalaj. Intalnind apa, sapunurile fac spuma bogata si catifelata, iar mirosul lor incanta toate simturile.

Gama sapunurilor Lorelai este foarte variata, asa ca fiecare poate gasi sapunul potrivit tipului de ten, sau a starii de spirit. Nici copii nu trebuie sa astepte sa poata incerca aceste sapunuri superbe: sapunul Fulgusoara este creat in special pentru ei. Mamicile obosite si de multe ori stresate se pot rasfata cu sapunurile Spa, Noir, Simple Care, sau cu Cafeaua Dementa, sau Magia Cafelei, daca au nevoie de reinvigorare. Aceste sapunuri sunt perfecte si pentru tatici, care pot incerca si sapunul Perfect Gentleman.

Sapunurile Lorelai contin numai ingrediente naturale, precum uleiuri (de masline, cocos, palmier, sambure de struguri), uleiuri esentiale (de lavanda, Ylang-Ylang, menta etc), si alte ingrediente naturale (lapte, miere, cafea). Datorita continutului de ulei, hidrateaza pielea, lasandu-l moale si catifelat.

Va incurajez sa incercati aceste sapunuri cu incredere, sunt sigura ca nu veti regreta!

5 comentarii:

  1. oricate sapunuri voi mai face niciodata nu vor ajuge la inaltimea acesora.si sunt mmult mai incanta de ele decat de Galador :P

    P Gentelman eu il dolosesc pentru par. E divin.

    Noir e de asemenea potrivit pt barbati, e unisex..sotul si prietenul lui sunt abonati.
    Recomand cu mare incredere

    Aici gasiti mai multe recenzii rezultate in urma unei campanii de testare:

    http://www.super-parinti.com/cosmeticeigienadetergenti-f40/campanie-de-testare-sapunuri-naturale-manufactura-lorelai-t322.htm

    RăspundețiȘtergere
  2. apropo de ce spune brish mai sus... :)
    m-am intalnit personal cu loriana (care-i in spatele sapunurilor manufactura lorelai) de cateva ori si, din discuie in discutie, am ajuns sa vb si despre alte sapunuri, respectiv de sapunurile galador; mi-a spus, f modesta, ca ei ii plac foarte mult.. dar cum sa-ti descriu, ea mi-o spunea asa, cu o expresie si o gestica care parca spunea ca ar fi chiar mult mai bune decat sapunurile ei..
    ei, de curand am comandat si sapunuri galador si vreau sa spun ca sunt ok, foarte hidratante, dar eu am asa o aplecare de felul meu spre senzatiile tari si atunci sigur ca prefer sapunurile manufactura lorelai. :)
    ideea e ca, acum ca am incercat sapunuri despre care ea vb atat de ok, ma frapeaza modestia ei!
    faina fata, super faine si produsele ei!
    deci, dupa mine, noutatea-i de bun augur!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Brish pentru linkul campaniei de testare. Ma bucur ca iti plac atat de mult sapunurile Lorianei. Pana acum am incercat trei dintre ele (Spa, Noir si Prinzatorul de Vise), si sunt incantata de toate, si abia astept sa le incerc si pe celelalte.

    Eu am folosit aproape exclusiv sapunurile Galador pentru un an sau si mai mult, si imi plac foarte mult, si le voi folosi cu placere si in continuare, alaturi de noua mea dragoste: sapunurile Lorelai.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca ma mai laudati mult, nu o sa imi mai ajungeti nici cu matura la nas :)

    RăspundețiȘtergere
  5. eu o indragesc si mai mult pentru ca m-a invatat secrete pentru a reusi sa imi fac propriile sapunuri. E ingrijorator de deschisa cand vine vb despre asta...

    cat despre povestea mesterului galador sincer asa m-a impresioant...tot Loriana imi povestise :)

    RăspundețiȘtergere