miercuri, 27 octombrie 2010

Vreau poze noi in galerie!- Concurs


Cred ca stiti deja cat de mult imi plac pozele primite de la clientii multumiti ai Greenbaby. De aceea m-am gandit sa lansez din nou un concurs cu poze.
Ce aveti de facut: imi trimiteti o poza in care folositi - ma rog, bebe foloseste- un produs cumparat de la Greenbaby iar eu va rasplatesc pentru fotografie. Dupa trimiterea pozei, va rog sa lasati un comentariu aici pe blog, in care ne scrieti de ce va place produsul anumit care apare si pe poza trimisa. Daca puneti poza si in profilul vostru Facebook, , cu mentiunea: "Particip la concursul Greenbaby-www.greenbaby.ro", si-mi trimiteti linkul (il includeti in comentariu sau in email) sa pot verifica, va dublati sansele de castig.

Daca inca nu ati cumparat nici un produs de la Greenbaby, dar doriti sa participati la concurs puteti face urmatoarele: imi trimiteti o poza cu copilasul vostru, imi scrieti in comentariu pe blog care produs anume v-ar placea din magazinul Greenbaby si de ce, iar daca vreti sa dublati sansele de castig, aveti posibilitatea de a posta textul de mai sus in profilul vostru de pe Facebook - in acest caz trimiteti-mi un link ca dovada (in comentariu sau e-mail).

Puteti trimite pozele la adresa info@greenbaby.ro pana la 15 noiembrie. Pe 16 noiembrie voi extrage 3 castigatori, care vor primi cadou de la Greenbaby unul dintre cele trei premii:

- o pereche de botosei din blana de miel de la Hoppediz sau o pereche de incaltaminte cu talpa moale cu girafa (marimea si culoarea la alegere, in valoare de 69 RON)

- un jambier cu lana de la Hoppediz (culoarea la alegere, in valoare de 55 RON)

- 2 sapunuri naturale Lorelai (la alegere, in valoare de 30 RON)


Premiile vor fi expediate cu Posta Romana, costurile de transport vor fi acoperite de Greenbaby. Expediem premiile numai pe teritoriul tarii.

Am extras castigatorii folosind random.org:

Premiul 1- o pereche de botosei sau incaltaminte cu talpa moale cu girafa- Oana Cristea
Premiul 2- un jambier cu lana- Demeter Olga- igric
Premiul 3- 2 sapunuri naturale Lorelai- magnes

Va rog sa ma contactati in e-mail. Felicitari!
Multumesc tuturor pentru participare si pentru poze!

joi, 21 octombrie 2010

Articole din fleece pentru sezonul rece



Cei de la Hoppediz au lansat o noua colectie de articole din fleece pentru copii. Acestea sunt confectionate din fleece moale si calduros.
Jacheta este lunga, astfel puteti fi sigure ca copilului nu-i va fi frig, este prevazuta si cu o gluga calduroasa.



Overalul este un accesoriu de toamna-iarna-primavara ideal pentru copii purtati, dar nu numai. Are o croiala generoasa, ceea ce face posibil sa imbracati copilul bine si sub overal daca e nevoie. Overalul se gaseste in cinci culori, asadar fiecare poate gasi o culoare pe placul lui.


Rochita din fleece este si ea calduroasa, moale si foarte draguta. Se poate purta cu colanti sau cu pantaloni la plimbari, la gradinita. Se gaseste in trei culori frumoase: zmeura, rosu si nisipiu.

Aceste articole se gasesc la Greenbaby la un pret avantajos, si sunt cadouri ideale pentru oricare copilas.

luni, 4 octombrie 2010

Promotii de Saptamana Internationala Babywearing


Desi Saptamana Internationala Babywearing s-a sarbatorit deja in mai multe orase ale tarii, precum Satu Mare, Cluj-Napoca, Targu Mures, Miercurea-Ciuc si Oradea, data oficiala a sarbatorii este 6-12 octombrie. Din aceasta cauza m-am gandit sa lansez cateva promotii, sa vedeti ca si magazinul Greenbaby se alatura celor care sarbatoresc purtatul bebelusilor.
Iata promotiile lunii octombrie:
Pe parcursul acestei luni veti putea cumpara wrapuri Hoppediz tesute, frumoase si colorate, si de calitate foarte buna la un pret promotional. De asemenea, am scazut pretul aparatorilor fleece de la Hoppediz. Vine vremea friguroasa, asa ca profitati de ocazie sa va echipati cu un aparator, ca sa va puteti tine bebelusii aproape si in vreme rea.

O alta promotie care nu tine de purtatul bebelusilor este promotia scutecelor Flip, care se pot cumpara in doua variante, cu absorbant din microfibra sau prefold din bumbac organic, acum la un pret avantajos!

Avem si o noutate in magazin, conceputa in special pentru bebelusii purtati. Este vorba de botoseii finuti si caldurosi din blana de miel, tot de la Hoppediz. Botoseii se gasesc in marimile 16-23, in trei culori.

Acum avem in stoc si jambiere de lana in culori noi frumoase.



Va asteptam!