sâmbătă, 23 iulie 2011

Magyarinda calator a sosit acasa!


Probabil va amintiti, ca un Magyarinda SSC calator a pornit pe drum la sfarsitul lunii februarie. Dupa ce a vizitat aproape 20 de familii din toate partile tarii, a sosit acasa. Este in stare perfecta, fara nici o urma de utilizare. Le multumesc tuturor familiilor care l-au testat, ca au avut mare grija de Magyarinda.
Despre impresiile familiilor puteti citi in postarea Impresii despre Magyarinda calator si pe blogul in limba maghiara. Din pacate sunt mai multe mamici care inca nu mi-au dat nici un feedback, dar inca astept sa le aud opinia despre mijlocul de purtare testat!

Le multumesc celor care au participat la testare si mi-au scris feedback si au trimis fotografii. Magyarinda calator nu se va odihni mult, deoarece luni pleaca la o noua familie care doreste sa-l cunoasca.

joi, 21 iulie 2011

De ce-mi place Manduca



Stiti ca principiul meu este ca in magazin vand numai produse pe care le-am incercat si care-mi plac. Am nevoie sa ma conving personal, inainte sa pot recomanda ceva unei cliente. Asa ca eu, fana a wrapurilor si mei tai-urilor n-am avut incotro decat sa incerc un Manduca. Inainte am fost foarte reticenta. Nu stiu de ce, dar nu-mi placea ideea de a folosi un mijloc de purtare asa "high-tech", cu catarame si de toate. Mie-mi plac mai mult lucrurile hippi, care se leaga, care sunt mai simple, cum sunt si wrapurile si mei tai-urile.
Totusi, trebuie sa admit ca m-am indragostit de Manduca. Va spun si de ce:
-imi place ca il pun in 5 secunde. O fixez la talie, pun bebe in ea, inchid catarama la piept si gata.
-imi place mult ca puntea este destul de lata si picioarele bebelusului sunt suportate pana la spatele genunchilor
-imi place si felul in care puntea este facuta, bebelusul se aseaza foarte bine in ea
-greutatea copilului (peste 10 kg la 8 luni...) se distribuie foarte bine pe umeri si pe talie, imi place in special partea captusita care vine la sold. Este foarte confortabil.
-imi place ca bretelele de umar se pot regla foarte bine, astfel le pot regla asa ca bebelusul sa fie destul de sus sa vada lumea peste umerii mei
-imi place ca nimic nu atarna in jos, ca la wrap si mei tai
-imi plac culorile, materialul, felul in care este cusut

V-am spus de ce-mi place mie Manduca. Din poza puteti vedea ca si lui bebe ii place extrem de mult. :)))

vineri, 15 iulie 2011

Unii lucreaza, altii copiaza

M-am enervat. Tare. Asa ca e musai sa scriu. Sa incepem la inceput: cateva luni in urma am gasit accidental un blog despre scutece lavabile. Am inceput sa citesc articolele, si spre marea surpriza am gasit cateva articole identice cu cele publicate de mine pe acest blog. Deci m-au copiat, fara a mentiona sursa sau fara a ma intreba pe mine. I-am lasat un comentariu, dupa care comentariul meu a fost sters, si a aparut numele blogului meu ca sursa. Nici o cerere de iertare sau ceva. Ok. Am crezut ca s-a sfarsit aici, dar din pacate nu.
Ieri am navigat putin in magazinul online detinut de aceeasi persoana ca si blogul sus mentionat, si am gasit descrieri de produs total identice cu cele scrise de mine. Adica eu am muncit sa traduc descrierile in limba romana, si cineva le ia si le foloseste pentru a descrie produsele comercializate in magazinul lui...si atentie! produse diferite. Deci va dati seama cat de seriosi sunt, daca considera ca descrierea mea despre un scutec de o anumita marca este potrivita si pentru un alt produs de alta marca. Cam atat.

Iata cateva exemple:

Originalul:



Copia:



Originalul:



Copia


Originalul


Copia:




Ce sa mai zic?...Voi ce-ati face intr-o situate ca aceasta?

miercuri, 6 iulie 2011

Noutati de vara!


Zilele trecute am gasit cateva produse noi pentru magazin care-mi plac mult de tot, asa ca nu m-am putut abtine sa scriu o mica postare despre ele.

Incep cu ultimul produs adaugat in magazin: colacul Swimtrainer "Classic" de la Freds Swim Academy. Acest colac se gaseste in trei variante, pentru copii mici de tot, de la 6 luni pana la varsta de 4 ani, pentru copii intre 2-6 ani, si pentru cei de 4-8 ani. Acest colac este special datorita faptului ca asigura o pozitie ideala in apa pentru invatarea inotului, si pentru ca este prevazut cu solutii de siguranta- centura si bretele gonflabile, care impiedica alunecarea sau bascularea inainte.

Cred ca acest video este foarte convingator:



Acest colac minune se gaseste acum la Greenbaby!



M-am gandit si la mamici, drept dovada am adus un produs nou pentru toate mamicile si gravidele care doresc sa fie elegante si chic: Rochia Sensimilla 10way Dress. Poate fi purtata in timpul sarcinii, dar si dupa. Rochia Sensimilla 10way Dress se adreseaza tuturor femeilor, carora le plac solutiile creative. Rochia Sensimilla este o rochie 10 in 1, deoarece se pot purta in zece diferite feluri, sau chiar mai multe!

Iata: