vineri, 28 octombrie 2011

Campanie de testare botosei Tikki!



Am o mare placere sa va anunt o campanie de testare noua, care se adreseaza tuturor mamicilor cu copii mici intre 6 luni-3 ani, cu adresa din Romania sau Ungaria, si care doresc sa incerce o pereche de incaltaminte Tikki din piele cu talpa moale, cu interior din canepa- un material mai sanatos decat pielea.

Avem 5 perechi de botosei pe care le dam spre testare, si normal, cei care le vor testa, le pot pastra. Cei care vor castiga aceste 5 perechi de botosei le vor testa timp de 1-2 saptamani, dupa care sunt rugati sa ne trimita un review cu poza, pe care le voi publica aici pe blog, si pe care si ei le vor publica pe blogul lor personal daca detin un astfel de blog (deci pentru a participa nu este esential sa aveti un blog).


Iata cum se va derula aceasta campanie:


-daca doriti sa participati, inscrieti-va la concurs intr-un comentariu lasat aici pe blog, dupa aceasta postare. La inscriere va rog sa mentionati si varsta, genul si numele copilului. Termenul limita pentru inscriere este 6 noiembrie.

-daca aveti cont pe Facebook, va rugam sa dati like si share la paginile Wrapmama's Shop si Tikki. Puteti participa si daca nu aveti cont pe Facebook.

Pe 7 noiembrie vom anunta numele acelora care vor primi cate o pereche de incaltaminte pentru testare. Vom decide castigatorii prin tragere la sorti.
Castigatorii vor primi botoseii cel tarziu pana 18-20 noiembrie, si ne vor trimite impresiile lor despre incaltaminte, precum si o poza pana 10 decembrie.



UPDATE: Castigatorii sunt:

‎Laurita mommy, wife, woman :) Cristian are 2 anisori si o luna
Kapy Dragos si Eva, si avem 1 an si 11 luni
emi Damarisszal, aki mar 2 eves
Alexandra, Mircea 10 luni
Andra Danila Tudor are 2 ani si 3 luni

Va rog sa ma contactati la adresa de e-mail infoarondwrapmamashop.ro. O sa am nevoie de o adresa si nr. de telefon.
Felicitari castigatorilor! Va multumesc tuturor pentru participare, sa ne vedem si la alte concursuri!

marți, 18 octombrie 2011

Cocurs cu poze pe Facebook!


Deoarece imi era dor de niste poze noi cu clientii fericiti ai magazinului Wrapmama's Shop, am pornit un concurs nou pe Facebook.

Iata ce trebuie sa faceti:
Postati o poza in care folositi un produs cumparat de la Wrapmama's Shop (fostul Greenbaby), si castigati! Ma gandesc la poze cu bebelusi in mijloace de purtare, purtand scutece lavabile etc.
Pozele se posteaza pe wall-ul paginii Wrapmama's Shop pe Facebook pana 28 octombrie, miezul noptii. Poza cu cele mai multe like-uri va castiga premiul cel mare, constand dintr-o cagula de lana ManyMonths, un jambier de lana Hoppediz si o pereche de botosel de blana de miel Hoppediz. Castigatorul se va anunta pe 29 octombrie.


Dati like pe pagina , postati poza, adunati like-uri si castigati! Va astept!

vineri, 14 octombrie 2011

Cosmetice bio pentru bebelusi acum in magazin!


Sunt incantata sa va anunt, ca acum la Wrapmama's Shop gasiti o noua categorie de produse pentru bebelusi: cosmetice bio Earth Friendly Baby, Earth Friendly Kids si Green People. Earth Friendly Baby si Earth Friendly Kids sunt produse de acelasi companie britanica, cu filosofia: "Scopul EFB este de a crea produse de calitate inalta care sunt sanatoase atat pentru copii cat si pentru planeta. EFB se dezvolta atat ca o companie interesata de profit, dar si care este responsabila socihttp://www.blogger.com/img/blank.gifal si ecologic." Produsele firmei Green People au primit premiul "Cea mai buna gama de produse organice 2008".

Consider ca este foarte important ca in igiena zilnica a bebelusilor mici sa nu folosim produse care contin substante daunatoare pielii fine si sensibile ai bebelusilor. De aceea, am ales sa folosesc produse cosmetice bio de la nasterea copiilor mei. Aceste produse bio curata delicat si de obicei sunt fara parfum sau cu un miros placut, bland.

De asemenea, consider ca chiar si daca folosim produse cosmetice bio, este bine sa folosim cat mai putine, numai ce este absolut necesar. Pentru baia http://www.blogger.com/img/blank.gifbebelushttp://www.blogger.com/img/blank.gifilor putem folosi un sapun natural, un gel de dus sau spuma de baie. Daca alegeti un gel de dus care poate fi folosit si pentru spalarea parului, nici nu veti mai avea nevoie de un sampon separat. Pentru bebelusi cu piele problematica (eczeme, dermatita atopica)putem folosi unt de shea pentru hidratare. De asemenea putem folosi pentru hidratarea pielii bebelusilor o crema de corp sau ulei de cocos. Pentru igiena dintilor recomand pasta de dinti organica, fara SLS si fara fluor. Uleiul de masaj este foarte util, daca facem masaj bebelusului. Acest lucru este foarte benefic micutilor. Pentru cei care folosesc scutece de unica folosinta, recomand si crema pentru scutec de la Earth Friendly Baby. Dupa experienta mea, pentru bebelusul crescut in scutece lavabile, o crema de scutec este foarte rar necesara.

Ne-am gandit si la copiii mai mari. Produsele Earth Friendly Kids, precum samponul si gelul de dus si spuma de baie sunt recomandate copiilor mai mari. Aceste produse sunt formulate delicat, din ingrediente naturale.

In Wrapmama's Shop veti gasi toate aceste produse de care ati putea sa aveti nevoie in igiena zilnica al copilului vostru.

marți, 11 octombrie 2011

Saptamana Bebelusilor Purtati in tara



Saptamana aceasta si parintii din Bucuresti care-si poarta bebelusii au ocazia sa intalneasca alti parinti purtatori si sa participe la evenimente si concursuri interesante. Si Wrapmama's Shop sponsorizeaza evenimentele.

Pentru mai multe informatii privind programul acestei saptamani, accesati blogul organizatorilor sau pagina Facebook.

Pe Facebook de asemenea puteti gasi paginile organizatorilor din mai multe orase: Miercurea Ciuc, Timisoara.

Iata si filmuletul promo pregatit de mamicile din Bucuresti:

marți, 4 octombrie 2011

Saptamana Internationala Babywearing la Satu Mare in imagini



Iata asa am sarbatorit in Satu Mare Zilele Babywearing pe 28-30 septembrie.

Plimbarea cu bebelusi purtati:



Invitatele din Targu Mures au sosit din timp sa participe la plimbarea cu mamicii:



Confectionare de papusi din panusa de porumb:


Au venit multi parinti la prelegerile despre attachment parenting si purtarea bebelusilor:


Mare veselie cu profesoara de muzica invitata:


Kovacs Katalin din Oradea a tinut o prelegere interesanta despre alaptare si a raspuns la intrebarile mamicilor



Trei mamici entuziaste au acceptat invitatia noastra si au tinut prelegeri interesante mamicilor:


Am primit premii valoroase de la sponsori nostri, pentru care le multumesc si prin aceasta cale. Castigatorii s-au bucurat mult de premii.


Anul aceasta ne-am strans si mai multe la evenimentele Zilelor Babywearing ca in anii precedenti. Acest lucru inseamna ca interesul mamicilor pentru purtarea bebelusilor incepe sa creasca, ceea ce ma bucura foarte mult. Sper sa putem organiza si la anul!

luni, 3 octombrie 2011

Cateva sfaturi pentru alegerea mijlocului de purtare potrivit:



Am scris urmatorul ghid scurt pentru alegerea mijlocului de purtare potrivit pentru magazinul Wrapmama's Shop, si-l postez si aici:

Daca cautati un mijloc de purtare potrivit pentru nou-nascuti, va recomand in special wrapurile tesute sau un wrap elastic.

Wrapurile elastice sunt recomandate pentru purtarea in fata, si numai pana la 7-8 kilograme.
Wrapurile tesute pot fi folosite timp mai indelungat decat cele elastice, permit mai multe pozitii de purtat- in fata, pe sold, in spate. Legarea corecta a wrapului trebuie invatat. Nu este greu, dar necesita putin timp si rabdare.

Daca doriti ceva mai simplu de legat, puteti opta si pentru un Hop-tye sau un Bondolino. Si aceste mijloace de purtare se pot folosi de la nastere, Bondolino mai mult de la 4-6 saptamani.

Puteti opta si pentru un sling cu inele, care poate fi folosit pentru purtarea in fata al noului nascut. Slingurile cu inele au dezavantajul ca greutatea copilului cade pe un singur umar, de aceea nu sunt confortabile pentru purtarea copiilor la plimbari mai lungi.

Daca bebelusul are 4-6 luni/poate sa stea in fund singur, aveti mai multe optiuni:

-wrap tesut- poate fi folosit foarte bine pentru purtarea in fata, in spate sau pe sold. Va recomandam purtarea in spate dupa ce copilul trece de circa 7-8 kilograme.
-mei tai: Hajtka, Hop-tye
-SSC-uri: Beco, Manduca, Magyarinda, Bondolino
- sling cu inele, sling fix pentru purtarea de scurta durata pe sold

Daca cautati un mijloc de purtare pentru un copil mai mare (de peste 10-12 kilograme), va recomand urmatoarele:
-mei tai: Hajtka- usor de legat, excelent pentru purtarea in spate, greutate se distribuie bine pe ambii umeri
-SSC: Beco, Manduca, Magyarinda- mijloacele de purtare preferate de tatici. Usoare de legat, arata sporty, sunt confortabile si cu copii mai mari.
- sling cu inele, sling fix pentru purtarea de scurta durata pe sold