vineri, 11 noiembrie 2011

Scutece lavabile cu buzunar Fuzzi Bunz



Deoarece scutecele mele favorite sunt cele cu buzunar, si dupa observatiile mele si celelaltor mamici le plac, fiind foarte usoare de folosit, am decis sa aduc inca un brand de scutece lavabile cu buzunar in magazin.

Putina istorie
Este vorba de scutecele Fuzzi Bunz care sunt cunoscute si populare in randul mamicilor din Statele Unite din 1999. Inventatoarea acestor scutece, Tereson Dupuy este cunoscuta si ca "mamica scutecelor lavabile moderne" (Mother of Modern Cloth Diaper). Tereson a inventat scutecele cu buzunar, numite azi Fuzzi Bunz, dupa ce a incercat numeroase solutii pentru a scapa de eritemul fesier al baietelului ei de 4 luni.

De ce Fuzzi Bunz si nu un alt scutec cu buzunar?
Scutecele Fuzzi Bunz Elite One Size Pocket, pe care le gasiti acum si la Wrapmama's Shop (numai la noi in Romania!), sunt scutece cu buzunar facute sa fie durabile.
Inchizaturile cu capse sunt foarte convenabile, deoarece sunt de foarte buna calitate si nu se strica (daca totusi ati avea probleme, aveti garantie de 1 an pe capse, deci scutecul se poate preschimba fara nici o problema), nu se scamoseaza ca si scaiurile, nu se agata intre ele in masina de spalat.

Chiloteii scutecelor cu buzunar Fuzzi Bunz sunt facute in asa fel sa fie cat mai confortabile pentru bebelus, totodata sa fie performante, fara scurgeri. Nici culorile frumoase in care vin acesti chilotei nu sunt de ignorat!
Scutecele Fuzzi Bunz vin cu 2 absorbanti dintr-un material numit minky. Aceasta retine mirosul si petele mai putin decat microfibra, este mai mic la volum, dar cu acelasi capacitate de absorbtie. Datorita acestor absorbante, scutecele Fuzzi Bunz formeaza cel mai mic pachet pe funduletul bebelusului.



Marimea scutecului se regleaza cu 3 elastice: cate unul la picioare si unul la talie. Cu fiecare scutec veti primi si un set de elastice rezerva. Elasticele sunt ascunse in interiorul scutecului si nu vin in contact cu pielea bebelusului. Sunt prevazuti cu gaurele numerotate cu ajutorul carora puteti sa le reglati cu usurinta pe masura ce bebelusul creste.

Inca cateva lucruri pe scurt: se spala si se intretine usor, se usuca repede, pretul este convenabil, in special daca achizitionati pachete de mai multe bucati.

Fuzzi Bunz = durabil, de calitate, usor de folosit Garantie un an pe capse, elastice si cusaturi.

Convingeti-va!

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Magazinele mele favorite de pe Breslo

Imi place Breslo. Se gasesc din ce in ce mai multe magazine micute unde se pot gasi produse confectionate cu dragoste si pricepere de artizani tineri, de mamici, de bunici. Mi-am propus sa va prezint cateva dintre magazinele mele favorite, de unde va puteti alege chiar si niste cadouri dragute pentru zile de nastere, Craciun etc.

Luthelo

Imi plac sapunurile care ies de sub mainile Loredanei, pentru ca pe sapunurile ei se simte pasiunea cu care le-a creat. Sapunurile Luthelo, macar cele pe care le-am incercat pana acum, toate fac o spuma foarte fina si lasa pielea catifelata si hidratata. Se simte ca sapunareasa nu se zgarceste cu ingredientele naturale de foarte buna calitate la crearea lor. Ce sa mai zic? Incercati-le si veti vedea!
Puteti cumpara sapunurile in magazinul Luthelo de pe Breslo, si puteti citi mai multe detalii despre aventurile Loredanei in lumea sapunaritului pe blogul ei.


Salyikeramia


Trebuie sa admit ca am o slabiciune pentru obiectele din ceramica facute cu bun gust, fie ele obiecte de decoratie, bijuterii sau obiecte pentru folosinta zilnica. Si am norocul sa am prieteni care fac bijuterii si obiecte de decoratie din ceramica exact pe placul meu.

Si pentru se apropie Craciunul, va recomand podoabele de craciun din ceramica create de prietenii mei de la Salyikeramia. Ca si toate celelalte produse Salyikeramia, si acestea sunt facute si pictate cu mana. Anul trecut ne-am decorat bradul cu aceste podoabe, si au aratat nemaipomenit. Le gasiti in magazinul lor pe Breslo, si puteti vedea si mai multe produse pe blogul lor.



Wiggly Wires



Bijuteriile din sarma de cupru si argint sunt create de o tanara talentata si entuziasta. Aceste bijuterii sunt simple si elegante. Eu sunt indragostita de cerceii din poza. Daca doriti sa vedeti mai multe sarme serpuitoare, va recomand sa vizitati magazinul sau blogul creatoarei.



Papusi tip Waldorf



In magazinul bemka se gasesc papusi tip Waldorf cusute din materiale naturale pentru copii mici. Sunt cusute cu mult entuziasm si pricepere de o mamica. Merita sa va uitati si la pozele de pe blogul ei, chiar si daca nu intelegeti textul. Pe Breslo puteti comanda astfel de papusi si spiridusi frumosi.