miercuri, 14 decembrie 2011

Mini-concurs de Craciun



Iti plac instrumentele muzicale pentru copii, facute din materiale naturale: lemn, piele, metal? Daca da, acum poti sa castigi una, sa ajunga la timp sa-l pui sub bradul de Craciun.
Urbankid.ro si Wrapmama's Shop a organizat un mini-concurs cu 2 premii: o toba din lemn cu maner si o tamburina. Poti intra in concurs raspunzand la o intrebare simpla pe site-ul Urbankid.

Daca doriti sa cititi mai multe despre importanta muzicii in viata copiilor mici, va recomand articolul de blog dedicat acestui subiect.

vineri, 9 decembrie 2011

Opinii despre papuceii Tikki



Am primit feedback si poze si de la alti participanti in campania de testare Tikki. Puteti citi opinia mamicilor depsre papucei mai jos:

Multumim Reka ca ne-ai dat ocazia sa incercam botoseii Tikki. Bebe Mircea exerseaza primii lui pasi incaltat cu botoseii Tikki, il ajuta foarte mult talpa care nu aluneca. Imi place mult faptul ca au elastic reglabil la spate si ca sunt moi, de culoare ce sa zic ..este minunata, doua bucatate dulci de ciocolata asa le-am pus numele botoseilor Tikki. Nota 10 din partea noastra.

Alexandra si bebe Mircea


Iata ce zice Kapy, mama gemenilor:

Cum timpul e dusmanul meu cel mai mare mai ales de cand am (re)inceput munca, abia acum am reusit sa ma mobilizez si sa povestesc in cateva vorbe despre experienta noastra cu botoseii Tikki.
Aflasem de ei de pe un forum ,pe la inceput de septembrie, cand se discuta ce incaltaminte este cea mai potrivita pentru gradinita. Cum mucosii mei nu stau incaltati in casa, fie iarna, fie vara, decat pret de cateva minute, iar gradinita inca nu eram asa siguri ca o vom frecventa de anul asta, nu m-am grabit sa comand. Odata ce gradinita a devenit o certitudine am fost mai mult decat incantata sa aflu ca ii vom primi pentru testare si folosinta :)
Cand i-am vazut eu le-am acordat din start o sansa.Am fost mai mult ca sigura ca vor rezista in picioarele gemenilor mai mult de 30 minute si ca nu vor fi aruncati imediat la colt alaturi de celelalte "variante" (crocsi, botosei, ciorapei cu silicon, opincute)
Dragos s-a atasat din prima de botosei, sta mereu incaltat in ei in casa , nu protesteaza cand e incaltat si nici nu se descalta decat foarte rar. Eva este piatra tare, ea este cea care ar sta desculta non-stop, si acasa si la gradinita. Surprinzator pentru mine, probabil pentru ca isi vedea fratele incaltat mereu,a acceptat si ea botoseii fara sa faca circ. Chiar rezista incaltata suficient de mult timp cat sa fiu multumita. Cu siguranta momentele cand vine cu ei in manute si cere sa o incalt sunt mai mult decat o confirmare a faptului ca si ei ii plac.
Am renuntat sa ii transform in incaltari de gradinita, sunt doar pentru acasa...mie mi-s tare dragi si tare imi mai place si mirosul lor de piele....

duminică, 4 decembrie 2011

Primul review Tikki




Mai jos puteti citi primul review din cadrul campaniei de testare Tikki, pe care l-am primit de la Laura. Multumim!

------------------------------------------

Pana sa avem ocazia sa ii testam, nici macar nu am stiut ca exista asemenea botosei. Ii multumesc Rekei pentru faptul ca i-a dat ocazia lui Cristian sa aiba acesti minunati papucei, si mie bucuria de a-l vedea etuziasmat de "pucii tikki"

Cu totii stim ca, cel mai indicat este ca in timpul mersului copilul sa simta podeaua si ca, in dezvoltarea mersului incaltamintea trebuie sa fie una lejera, care sa permita exersarea muschilor gambei. Cel putin in casa, consider ca botoseii Tikki sunt o solutie de luat in calcul.
Avem deja doua saptamani de cand ii incaltam zilnic. Ne plac foarte mult, iar Cristian deja si-a exprimat punctul de vedere: "Tikki mami danseeez, fuuuug mult, mult!" concluzia fiind clara: strumful ii adora, si va spun sincer ca, am avut si cazuri cand a refuzat pur si simplu purtatul papucilor daca i s-a parut ca fiind ceva in neregula de la prima incercare...mi-am luat gandul sa mai incalte respctivii papucei, sau in cel mai rau caz am triumfat dupa un sir lung de povesti cu si despre papuceii lui noi:) Nu a fost cazul cu Tikki pe care i-a incaltat si purtat cu entuziasm de la inceput.

Prin urmare, am testat, am constatat si confirmam ca acesti botosei sunt icredibil de comozi, au o talpa moale, sunt din piele naturala si se curata foarte usor. Ce-mi place iarasi la ei este sistemul de fixare pe glezna prin acea banda cu elastic, sunt foarte usor de incaltat si descaltat, iar piciorusul nu transpira.
Eu ma gandesc foarte serios ca la primavara, cand incepem episodul doi de gradinita, sa ii cumpar lui Cristian o pereche pentru a-i purta si acolo, intrucat sunt sigura ca ar fi mai mult decat potriviti.
Multumesc Wrapmama's Shop, a fost intr-adevar un cadou frumos primit de ziua mea, si care iata m-a facut shttp://www.blogger.com/img/blank.gifa decopar niste papucei pe care ii voi folosi pentru strumful nostru si bineinteles ii voi recomanda cu cea mai mare placere.


vineri, 2 decembrie 2011

Comanzi si castigi!



Am deosebita placere de a va anunta, ca prietenii nostri de la Salyikeramia ne-au facut o surpriza placuta: au oferit un ceas din ceramica, facuta si pictata manual, in valoare de 100 RON, ca premiu pentru clientii magazinului Wrapmama's Shop.

Pentru a avea sansa de a castiga acest ceas foarte decorativ, tot ce trebuie sa faceti e sa plasati o comanda la Wrapmama's Shop in perioada 1-21 decembrie. Castigatorul va fi desemnat pe 22 decembrie, si va primi ceasul drept cadou de Craciun.

Daca va plac produsele Salyikeramia, le puteti achizitiona in magazinul lor pe Breslo. Podoabele de Craciun facute de ei se gasesc si la Wrapmama's Shop.



Va asteptam!