luni, 16 ianuarie 2012

Sapunuri speciale si alte minunatii Akoma


De mult am dorit sa scriu o postare dedicata produselor Akoma. Iata ca il scriu acum, pentru ca pe langa produsele lor de calitate pe care le comercializez de mai mult timp (ca si untul de shea nerafinat organic, uleiul de cocos nerafinat organic, untul de cacao organic), am adus niste produse noi de care sunt foarte incantata. Este vorba de sapunurile naturale Akoma. Aceste sapunuri provin din Ghana, de unde si majoritatea produselor Akoma, si contin cele mai alese ingrediente: unt de shea nerafinat, ulei de palmier rosu, ulei de cocos, unt de cacao si uleiuri esentiale, ierburi aromatice. Iar rezultatul este pe masura: niste sapunuri absolut fantastice, cu spuma delicata si miros divin.

Despre Akoma


Akoma este o firma care comercializeaza unturi si uleiuri vegetale nerafinate si produse din unturi si uleiuri vegetale, majoritatea carora se produc de cooperative din Ghana. Cei de la Akoma au cateva principii importante care le definesc: tin ca produsele lor sa fie fair trade, adica cei care lucreaza sa fie platiti cum se cuvine si sa aiba conditii de lucru decente, si de asemenea sa fie naturale, de cea mai buna calitate. Cooperativele din Ghana cu care lucreaza asigura locuri de munca si un trai decent femeilor care lucreaza acolo. Ingredientele sunt culese in asa fel incat sa nu dauneze ecosistemei locale.

Despre produsele Akoma

Produsul Akoma cel mai apreciat de clientii nostri este untul de shea nerafinat. Acest unt se castiga prin procesarea nucilor karite care cresc in Bolgatanga, in partea nord-estica al Ghanei. Efectele lui sunt foarte benefice pielii, ajuta la reinnoirea pielii deteriorate, imnatranite si uscate. Untul de shea isi face efectul in asa fel incat pielea va deveni moale, neteda si reimprospatata. Este bogat in vitamina A si E si este recomandat pentru fiecare tip de ten. Untul de shea Akoma este organic, certificat de Soil Association si Fair Trade.

Sapunurile Akoma


Sapunurile Akoma se fabrica din ingrediente naturale de cea mai buna calitate. Sapunul lor cel mai renumit este Sapunul negru African, care este cunoscut pentru foarte multe beneficii pe care le are asupra pielii. Acest sapun bland poate fi folosit de fiecare, de la 0 la http://www.blogger.com/img/blank.gif100 de ani. Se prepara pe baza unei retete traditionale si contine doar 4 ingrediente simple: unt de shea nerafinat, ulei de cocos virgin, pastaie de cacao si apa. Culoarea maronie provine din ingredientele folosite si nu din coloranti. Iata cateva dintre beneficiile acestui sapun: ajuta in curatarea pielii de pete, ajuta in tratarea pielii cu acnee sau alte probleme, poate fi folosit ca demachiant, ajuta in impiedicarea imbatranirii timpurii al tenului.

Sapunurile cu ulei de palmier rosu


Sapunurile cu ulei de palmier rosu din Ghana sunt speciale pentru calitatea lor de a reimprospata pielea si de a reda echilibrul si tonusul natural al pielii. Protejeaza pielea de efectele soarelul si al vantului. Sunt bogati in caroten, antioxidanti si sunt o sursa naturala de vitamina A si E. Sunt blanzi, asadar se pot folosi zilnic pentru ingrijirea fetei si al corpului. Se gasesc in trei variante: cu ulei de lamaita si lamaie, cu tea tree si cu lavanda. Toate au un miros foarte placut.

Sapunul Detoxifiant si sapunul cu ierburi aromate



Aceste sapunuri chiar ca reimprospateaza si reinnoiesc pielea. Un dus cu un sapun cu ierburi aromate, si veti fi gata sa incepeti ziua! Si acestea contin doar ingrediente naturale, ca si untul de shea, ulei de masline, ulei de cocos, catorita carora au o spumma bogata care hidrateaza pielea uscata si deteriorata. Ierburile aromate le confera un miros foarte placut. Are efecte anti-imbatranire.
Sapunul detoxifiant si exfoliant, cu continut de argila verde si foi de mango, va aparea si el in curand in oferta noastra din magazin.

Sapunul Shea-Argan



Uleiul de argan in acest sapun alina pielea uscata sau petele uscate. Este un sapun foarte usor, se absoarbe in piele si nu lasa o senzatie uleioasa. Este bland si cu pielea bebelusului. Protejeaza de efectele daunatoare al soarelui, este un ajutor impotriva aceei.

Nu m-am putut abtine sa va prezint sapunurile unul cate unul, imi plac asa de mult. Sper ca veti fi de acord cu mine in privinta lor dupa ce le-ati incercat!

marți, 10 ianuarie 2012

Jocul lunii ianuarie



In primul rand va urez tuturor un an nou fericit, cu impliniri si bucurii. Va multumesc ca ne-ati fost alaturi in anul trecut, si imi doresc sa ne auzim cu bine in acest an. Mi-am propus ca acest an la Wrapmama's Shop sa fie un an in care interactionam cat mai mult. As dori sa aflu opinia voastra despre produsele cumparate de la noi, experientele voastre cu aceste produse. As dori sa vad cati mai multe poze in galerie cu bebelusi fericiti purtati, scuteciti, imbracati, imbaiati cu produse cumparate de la noi.

Jocul lunii ianuarie este in legatura cu aceste dorinte de ale mele. Iata ce va propun:
Daca ati cumparat macar un produs de la noi, lasati un comentariu pe pagina produsului respectiv pe site, in care ne scrieti opinia sincera despre acel produs. Pentru fiecare comentariu va rasplatesc cu un punct de fidelitate. Punctele de fidelitate se pot converti intr-un voucher pe care il puteti folosi la o comanda ulterioara. 1 punct valoreaza 1 RON si un client poate acumula un maxim de 10 puncte (= un voucher de 10 RON) in cadrul acestei campanii, care dureaza pana 31 ianuarie.

Astept comentariile voastre!