miercuri, 28 aprilie 2010

Castigatorii concursului Gucio...



Dupa cum v-am promis, azi am extras castigatorii concursului Gucio. Scriu castigatorii, pentru ca vazand fotografiile copiilor frumusei purtand incaltaminte Gucio, am decis sa fie mai multi castigatori.

Fetita mea a extras numele castigatorilor din palaria lui tati. Asa a decurs extragerea:




Iar castigatorii sunt:

Corina Ghita- cupon de reducere 50 la suta pentru achizitionarea unei perechi de incaltaminte Gucio pt. vara

Császár Olga, Demeter Olga, Tarczali Mónika- au castigat cate un cupon de 10 la suta reducere pentru achizitionarea unei perechi de incaltaminte Gucio.

Cupoanele sunt valabile pana la 30 iunie.
Multumim tuturor pentru participare, si felicitari castigatorilor!

marți, 27 aprilie 2010

Wrapurile elastice



Wrapurile elastice sunt confectionate de obicei din bumbac sau bumbac organic. Aceste wrapuri sunt recomandate in special pentru purtarea bebelusilor nascuti prematur si al noilor nascuti.

Wrapurile elastice sunt relativ subtiri, usoare de manevrat, si suporta perfect bebelusii mici. De obicei se folosesc pentru purtarea bebelusilor in fata, in pozitia front wrap cross carry sau pocket wrap cross carry. In aceste pozitii de purtat puteti sa si alaptati.

Exista o pozitie de purtat in spate foarte confortabila si stabila, pe care puteti sa-l incercati si cu un wrap elastic bun. Se numeste Double Hammock, si imi place foarte mult.

Pe cand wrapurile tesute au o latime de aproximativ 70 de centimetri, wrapurile elastice sunt de obicei mai inguste, de exemplu wrapurile elastice de la Hoppediz au o latime de 55 cm. Deoarece materialul acestor wrapuri este elastic, se recomanda folosirea pozitiilor de purtare in cazul carora spatele bebelusului este suportat de 3 straturi de material.

Wrapurile elastice se recomanda a fi folosite pana la circa 8-9 kilograme. Pentru bebelusii mai mari si mai grei se recomanda wrapurile tesute diagonal, care sunt mai stabile pentru purtarea indelungata a copiilor, ofera suportul necesar, si fac posibil mai multe pozitii de purtare (in spate, pe sold).

Pentru siguranta bebelusului este recomandat sa purtati numai acei bebelusi nascuti prematur, care respira bine si au o circulatie buna.

Wrapurile elastice Hoppediz din bumbac si bumbac bio sunt disponibile la magazinul Greenbaby in multe culori uni sau cu model.


later edit: 05.05.2010

Asa se poarta papusa...

intr-o centura prenatala (bodybelt) de la Hoppediz. :)



luni, 26 aprilie 2010

Happy week la Greenbaby!


Saptamana aceasta Happy Week la Greenbaby: transport gratuit cu Posta Romana pentru orice wrap sau SSC (Babbinka, Bondolino) achizitionat in perioada 26-30 aprilie!

luni, 19 aprilie 2010

Va invit la concurs!



Trimiteti-mi poze cu copilasii vostri purtand incaltamintele Gucio cumparate de la magazinul Greenbaby. Puteti castiga un cupon de discount 50 la suta pentru cumpararea unei perechi de incaltaminte Gucio de vara! Astept fotografiile pe adresa de mail info@greenbaby.ro, pana 27 aprilie. Voi anunta castigatorul pe 28 aprilie.
Va astept la concurs!

vineri, 16 aprilie 2010

Promotie Bummis-Little Lamb


Cei care doresc sa incerce scutecele refolosibile, acum gasesc o oferta speciala la magazinul Greenbaby. Cumparand trei scutece tip pantalonas Little Lamb, din bambus, si doi chilotei suport din PUL, Bummis, puteti economisi 33 RON. Cele trei scutece tip pantalonas si cei doi chilotei sunt de ajuns sa puteti vedea daca va place sa folositi scutecele refolosibile.

Scutecele tip pantalonas din bambus de la Little Lamb sunt foarte moi, placuti la atingere, si nu sunt voluminoase pe funduletul bebelusului. Fibra de bambus, din care este confectionat scutecul (90 la suta bambus, 10 la suta poliester), este garantia, ca scutecul absoarbe foarte bine.
Va recomand sa folositi aceste scutece tip pantalonas cu chilotei suport Bummis, din PUL. Acestea sunt placuti la atingere, si se gasesc in opt modele vesele, colorate.

Promotia este valabila pana la 20 aprilie, in limita stocului disponibil. Va asteptam sa le incercati!

luni, 12 aprilie 2010

Incaltaminte Gucio pentru primavara-vara


Au sosit incaltamintele Gucio pentru primavara-vara la magazinul Greenbaby. Acestea se gasesc in doua variante: cu perforatii mici si cu perforatii mari. Cele cu perforatii mici sunt perfecte pentru primavara, iar cele cu perforatii mari pot inlocui sandalele de vara. Se gasesc in culori frumoase, in marimile 18-25. In magazin veti gasit si varianta standard (fara perforatii) si in continuare.

Va asteptam!



joi, 8 aprilie 2010

Modele Hunbaba noi



Acum gasiti modele Hunbaba noi la magazinul Greenbaby: cu lalele, mov si cu cerb.
Sunt cusute si brodate frumos, in calitatea cu care v-ati obisnuit deja. Vi le recomand cu drag!