miercuri, 24 iunie 2009

Scutece lavabile cu buzunar



De cand m-am apucat de folosirea scutecelor refolosibile cu fetita mea (cam de 11 luni), am folosit scutece lavabile cu buzunar cel mai mult. Aceste scutece lavabile sunt foarte practice, deoarece sunt usor de folosit si se usca repede. Nu trebuie sa facem altceva, decat sa introducem insertul, care poate fi din microfibra, canepa, bambus sau poate fi orice material absorbant (chiar si un prosop vechi), si scutecul este gata sa-l punem pe bebelus. Cu aceste scutece chiar si taticile sau bunicii pot rezolva schimbul de scutece foarte usor. Sunt foarte similare cu scutecele de unica folosinta, ceea ce priveste schimbarea scutecului. Daca folosim si protectie scutec, va fi si mai usor sa curatam scutecul.
Scutecele cu buzunar pe care le folosim (Bumgenius, Wonderoos) sunt scutece one-size. Avantajul scutecelor one-size este ca se potrivesc o perioada indelungata, de la nastere, pana cand copilul ajunge cam 15-16 kilograme.
Scutecele cu buzunar one size Wonderoos se gasesc acum si la noi.

Un comentariu:

  1. Folosim si noi acum wonderoos si nu pot spune decat ca sunt extraordinar de bune si ca imi pare rau ca nu am mai multe (sper sa remediez cat mai curand acest neajuns :) )

    RăspundețiȘtergere