luni, 13 iulie 2009

Castigatorii concursului pentru scutece refolosibile

As vrea sa va multumesc tuturor pentru participare. Ma bucur ca tot mai multe mamici sunt curioase sa incerce aceste scutece lavabile ecologice.
In total 14 mamici au participat la concurs, castigatorii au fost extrasi de catre sotul meu.

Iata rezultatul:

1 scutec refolosibil Wonderoo: Gabbis
1 scutec refolosibil Pop-In: Luura

Cupoane de 10 la suta reducere pentru o comanda la magazinul Greenbaby:

Coollove
aspirantlafericire


Premiu special pentru postarile in blog, constand in cupoane de 15 la suta reducere pentru o comanda la Greenbaby:

dana
madi


Felicitari! Contactati-ma in e-mail la info@greenbaby.ro cu adresa, sa va pot trimite premiile.
Multumesc!

8 comentarii:

  1. Eu nu ma pot hotari, asa ca apelez la sfatul tau.
    Ziua nu folosim scutece decat cand mergem in vizite mai prelungite. Noaptea, in schimb, folosim, pentru ca sunt mult prea obosita ca sa ma pot trezi pentru EC. Avand in vedere ca voi scoate in curand scutecele de zi, nu-mi dau seama ce tip de scutec refolosibil e mai potrivit pentru noapte.
    Ce imi recomanzi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Madi pentru noapte si iesirile mai lungi in oras ti-as recomanda cateva scutece refolosibile Pop-in, cu absorbant de noapte sau scutece Wonderoos.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai da, intre ele nu ma puteam hotari. Parca cele pop-in ar fi mai practice, ca schimbi absorbantul si pui altul. La cele Pocket tot ramane materialul de deasupra insertiei, care se uda (chiar daca schimbi insertia). Nah, vorbesc din lipsa de experienta. Acum strang bani de o comanda. Poate ma enervez si iau cate unul de fiecare, sa vad singura diferenta :).
    Sper sa pot profita cat de curand de reducerea pe care am castigat-o.

    RăspundețiȘtergere
  4. Atunci nu prea te-am ajutat...ha ha ha
    Am crezut ca nu poti sa alegi intre scutecele refolosibile training( despre care am scris intr-un comentariu la articolul cu concurs, si care se vor gasi la Greenbaby curand) si intre scutecele refolosibile normale.

    Si la Pop-in se spala exteriorul dupa fiecare folosinta, pentru ca se uda din interior. Ambele scutece sunt practice, este o chestiune de preferinta, cui care-i place mai mult. Absorbantul de bambus absoarbe mult si este fibra naturala, microfibra tot absoarbe bine, si se usuca foarte repede.
    Te ajut cu placere daca mai ai intrebari.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stii cumva cam cand apar cele training (le trecusem cu vederea) si cam cat vor costa? (nu-i bai daca nu-mi poti raspunde acum, e doar o chestiune de timp pana apar pe situl tau).
    S-ar putea ca cea mai buna combinatie sa fie un scutec pop-in pt noapte si 1-2 scutece training pentru zi.
    Ma mai gandesc, dar mi-e din ce in ce mai clar ce vreau.

    RăspundețiȘtergere
  6. Madi, scutecele training trebuie sa soseasca in cam 2 saptamani. Cat despre pretul lor- sper ca le voi putea vinde la un pret intre 45-50 de lei, aceasta depinde si de costurile care se vor ivi (vama, transport etc).

    Daca vrei sa folosesti scutec pop-in pentru noapte, poate ca vei avea nevoie de mai mult decat unul, pentru ca absorbantul de noapte este din bambus, care are nevoie de o zi sa se usuce- in soare. Scutecele Pop-In sunt prevazute cu doua absorbante, care pot fi din bambus sau microfibra (la alegere), iar absorbantul de noapte din bambus se poate cumpara separat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Gabbis, inca astept sa-mi scrii un email cu adresa ta, sa-ti pot trimite premiul!

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga Reka, sunt Gabbis....Am uitat, pur si simplu de participarea mea la concurs....Chiar nu ma asteptam sa castig! Te-am redescoperit acum dupa 4 luni, cand rasfoiam blogul tau....Adresa mea de e-mail este gabis@personal.ro, iar blogul meu wwww.gabi_muresan79@blogspot.com! Te rog sa ma ierti pentru neseriozitatea de a uita!

    RăspundețiȘtergere