miercuri, 8 iulie 2009

Wrapuri Storchenwiege


Primul meu wrap, pe care l-am primit cadou, si wrapul pe care il voi lasa mostenire ficii mele, este un wrap german Storchenwiege. Aceste wrapuri, care se gasesc acum si la magazinul Greenbaby, sunt wrapuri de calitate superioara. Sunt tesute cu legatura tip diagonal, ceea ce confera wrapului o elasticitate diagonala. Datorita acestui fapt, wrapul sustine foarte bine coloana bebelusului, si este confortabil atat pentru bebelus, cat si pentru persoana purtatoare.

Aceste wrapuri sunt renumite in cercurile purtatorilor de copii in toata lumea (pe forumul american The Babywearer de exemplu) ca fiind wrapuri extrem de durabile, indestructibile, care sunt corespunzatoare si pentru purtarea copiilor mai grei.

Wrapurile Storchenwiege au primit sigla Oeko Tex Standard 100, ceea ce este garantia calitatii superioare a acestor wrapuri. Acest test este efectuat in mod repetat, in fiecare 12 luni, deci calitatea excelenta este asigurata in continuu. Sigla Oeko Tex inseamna, ca materialul nu contine substante daunatoare sanatatii copilului sau al dumneavoastra.

Va recomand cu drag sa incercati si voi wrapurile Storchenwiege!

6 comentarii:

  1. Din foto ma incanta culorile materialului; din descrierea ta calitatea iese in evidenta.
    Faine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca iti plac, Rox. Sunt cu adevarat culori superbe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am tot un astfel de wrap, l-am folosit la prima fetita si-l folosesc cu spor si acum :)
    Mi-am cumparat si un sling si am auzit ca ma voi lasa vrajita de el si voi abandona wrapul. Ei bine, nu-i asa! Raman in continuare dedicata 100 % primului meu wrap, Storchenwiege.

    RăspundețiȘtergere
  4. Luura, si eu simt la fel. Si slingul are avantajele ei, dar un wrap nu poate fi batut :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Reka, intr-adevar Storchenwiege sunt unele din cele mai bune wrapuri! Ma bucur mult sa le vad aici pe piata. Eu am in colectia mea de wrapuri un Storchenwiege (trecut deja prin 4 generatii de copii) si e fantastic inca - isi asteapta urmatorul purtator.

    Mi se pare cea mai buna alegere pentru mamici- wrapul nu poate fi inlocuit de slinguri, Luura, ai mare dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  6. Tot intr-un wrap imi port si eu bebele de la varsta de 3 saptamani. Si mi se pare foarte pratic: nu ma enervez de la gropile adanci si bordurile inalte de pe strada, am mainile libere si nu in ultimul rand- fetita poata sa doarma auzind bataile inimii mamei. Ce poate fi mai linistitor pentru ea?

    RăspundețiȘtergere