sâmbătă, 12 decembrie 2009

Promotiile continua...



Intre 11-17 decembrie puteti achizitiona mai multe produse in cadrul promotiilor de la Greenbaby.

Daca cumparati un pachet de 10 sau 20 de scutece lavabile Pop-in sau Little Lamb, primiti cadou un jambier Hoppediz frumos si practic. Va recomand seturile de scutece, fiind ca sunt mai economice decat sa cumparati la bucata. Cumparand seturi Pop-in primiti si mai multe accesorii utile: sac pentru depozitarea scutecelor, absorbante de noapte si hartie pentru protectia scutecelor.


Si sapunurile Galador se gasesc in pachete promotionale. Pachetele Galador sunt cadouri perfecte de Craciun. Pachetul pentru intreaga familie contine cate un sapun pentru fiecare membru al familiei: un sapun baby delicat, pentru bebelus, un sapun cu morcovi pentru mamica si un sapun cu muguri de pin pentru tatic.

Pachetul pentru barbati contine un sapun cu muguri de pin, si un sampon solid. Foarte multi barbati din familia mea si dintre prieteni agreaza sapunul solid, asadar, vi-l recomand cu drag sa-l faceti cadou. Poate asa reusiti sa inlocuiti samponurile obisnuite cu un sapun 100 la suta natural.

Pachetul pentru mamici contine sapunuri cu care va puteti rasfata: un sapun cu miere, un sapun exfoliant cu fulgi de ovaz, si un sapun nou de la mesterul sapunar, sapun cu scortisoara. Sapunul cu scortisoara va va incalzi trupul si sufletul in zilele racoroase de iarna.

Va asteptam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu