sâmbătă, 12 iunie 2010

Protectie solara cu wrapurile subtiri Hoppediz


Este foarte important sa ne protejam bebelusii de razele solare periculoase. In afara de cremele si lotiunile de protectie solara, despre care puteti citi un articol interesant si foarte util pe blogul mamicii bio, va puteti proteja bebelusii si purtandu-le in wrapuri Hoppediz.

Wrapurile Hoppediz au un factor de protectie UV intre 2 si 30. Wrapurile cu factor 30 (de exemplu wrapul Delhi) protejeaza foarte eficient impotriva razelor ultraviolete A si B (mai putin de 1,5% din raze poate penetra materialul wrapului).

Wrapurile de culoare deschisa si wrapurile subtiri au un factor de protectie 2, ceea ce inseamna ca maxim 15% din razele UVA si 7% din razele UVB pot penetra materialul acestor wrapuri. In alte cuvinte, bebelusii purtati in wrapuri Hoppediz sunt protejate bine impotriva razelor solare periculoase.

Unele wrapuri sunt deja prevazute cu eticheta speciala care atesta protectia UV, dar rezultatele testelor se aplica si la cele fara aceasta eticheta speciala.

Este bine, ca vara sa folosim o lotiune de protectie solara cu un factor ridicat pentru bebelusi si copii mici, si sa le acoperim capul cu o palarie. Putem proteja picioarele bebelusilor cu jambierele speciale de la Hoppediz, sau cu sosete.

Certificatele de protectie UV pentru wrapurile Hoppediz le puteti vedea aici: modele diferite, Montreal subtire, Miami si Havanna, patru modele de wrapuri subtiri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu