luni, 2 august 2010

August vine cu noutati si promotii


Noutati

Din luna august produsele comandate de la Greenbaby vor ajunge la clienti cu GLS- General Logistics Systems. GLS livreaza coletele in 24 de ore.
Costurile de transport se modifica astfel:

12 RON cu plata in avans in cont bancar
18 RON cu ramburs (plata la preluarea coletului)

Sper ca serviciile de calitate ale firmei GLS va vor multumi!

Produse noi:
Scutecele tip prefold de la Bummis se gasesc acum si in marimea preemie, pentru nou nascuti intre 2-4 kilograme. Aceste scutece din bumbac organic se pot folosi si ca inserturi aditionale in alte scutece lavabile (cu buzunar, tip pantalonas).

Set scutece one-size. Acest set este perfect pentru cei care doresc sa incerce mai multe feluri de scutece. Setul contine patru scutece de masura unica (se potrivesc de la nastere pana la trecerea la olita)la un pret convenabil. La cumpararea unui set one size, primiti cadou o rola de hartie de protectie.

Culori noi:
Au sosit scutece Wonderoos minky doua culori noi adorabile: plumred si seagreen.

Promotii


In aceasta luna va asteptam cu reduceri substantiale.

Vara este perioada ideala pentru a incepe trainingul la olita a celor mici. Pentru a va usura treaba, in luna august puteti cumpara chilotei training la olita Imse Vimse din bumbac organic la un pret redus.

Daca pe parcursul lunii cumparati un Bondolino, mijlocul de purtare hibrid intre mei tai si SSC de la Hoppediz, veti primi cadou un jambier Hoppediz in valoare de 45 RON!

Pentru a incuraja cati mai multe mamici sa incerce scutecele lavabile, am decis sa lansez cateva seturi economice.

Seturile Bummis economice contin tot ce aveti nevoie pentru a incepe folosirea scutecelor lavabile. Setul start contine un pachet de 6 scutece tip prefold din bumbac organic si doi chilotei suport Bummis, iar setul economy contine doua pachete de scutece tip prefold si patru chilotei suport. La achizitonarea oricarui set, veti primi cadou un chilotel suport Bummis din fleece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu