vineri, 3 septembrie 2010

Noutati si promotii in septembrie


In luna septembrie va astept cu cateva promotii si noutati atractive. Au sosit scutecele cu buzunar Bumgenius One Size Pocket 4.0, adica generatia noua a scutecelor Bumgenius cu buzunar, asa ca trebuie sa le facem loc in magazin. Din acest scop lichidam stocul de Bumgenius One Size Pocket, pe care le gasiti acum la pret promotional pana la epuizarea stocului.

Mai avem cateva perechi de incaltaminte Gucio cu perforatii mici si mari, pe care le puteti cumpara acum mai ieftin. Aceste incaltaminte sunt foarte bune nu numai afara, in vreme buna, ci si pentru a fi folositi in casa, la cresa sau gradinita.

M-am gandit ca mamicii care au nascut de curand s-ar bucura si ele de o promotie, asa ca in luna aceasta pot cumpara wrapuri elastice Hoppediz, care sunt recomandate in special pentru purtarea noilor nascuti si al bebelusilor mici, la un pret redus.

Intre noutati veti gasi si sapun lichid din bila de bou de la Imse Vimse, care poate fi folosit la indepartarea petelor din rufe. Il recomandam in mod special pentru inlaturarea petelor de pe scutece lavabile.


Sacurile de depozitare
pentru scutece sunt din nou in stoc, acum avem si marimea M, care este potrivita pentru depozitarea a 10 scutece lavabile. Sacurile sunt impermeabile, se pot spala la masina, si sunt excelente pentru depozitarea scutecelor murdare.

Va asteptam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu