luni, 4 octombrie 2010

Promotii de Saptamana Internationala Babywearing


Desi Saptamana Internationala Babywearing s-a sarbatorit deja in mai multe orase ale tarii, precum Satu Mare, Cluj-Napoca, Targu Mures, Miercurea-Ciuc si Oradea, data oficiala a sarbatorii este 6-12 octombrie. Din aceasta cauza m-am gandit sa lansez cateva promotii, sa vedeti ca si magazinul Greenbaby se alatura celor care sarbatoresc purtatul bebelusilor.
Iata promotiile lunii octombrie:
Pe parcursul acestei luni veti putea cumpara wrapuri Hoppediz tesute, frumoase si colorate, si de calitate foarte buna la un pret promotional. De asemenea, am scazut pretul aparatorilor fleece de la Hoppediz. Vine vremea friguroasa, asa ca profitati de ocazie sa va echipati cu un aparator, ca sa va puteti tine bebelusii aproape si in vreme rea.

O alta promotie care nu tine de purtatul bebelusilor este promotia scutecelor Flip, care se pot cumpara in doua variante, cu absorbant din microfibra sau prefold din bumbac organic, acum la un pret avantajos!

Avem si o noutate in magazin, conceputa in special pentru bebelusii purtati. Este vorba de botoseii finuti si caldurosi din blana de miel, tot de la Hoppediz. Botoseii se gasesc in marimile 16-23, in trei culori.

Acum avem in stoc si jambiere de lana in culori noi frumoase.



Va asteptam!

Un comentariu:

  1. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

    RăspundețiȘtergere