miercuri, 9 februarie 2011

Magyarinda SSC calator!



Dupa mei tai-ul Hajtka calator si un alt mijloc de purtare vrea sa calatoreasca prin tara. Este vorba de un mijloc de purtare cu catarama, Magyarinda SSC.
Magyarinda SSC este un mijloc de purtare de foarte buna calitate, confectionat in Ungaria si este recomandat tuturor parintilor dornici sa-si poarte copilul. Se poate folosi cu bebelusi mici, dar este confortabil si cu copii mai grei. Se fixeaza pe talie cu ajutorul cataramelor. Are bretele captusite, confortabile. Mijloacele de purtare cu catarama se pot folosi pentru plimbari mici dar si pentru excursii pe munte.
Daca doriti sa testati un Magyarinda SSC timp de o saptamana, inscrieti-va in campania de testare.

Conditii de participare:
-un bebelus sau copil mic in dotare
-cont pe Facebook

Iata ce aveti de facut:

-deveniti fani ai paginii Greenbaby pe Facebook
-scrieti intr-un comentariu pe blog dupa acest articol de ce doriti sa incercati acest mijloc de purtare
-puneti linkul paginii Greenbaby de pe Facebook pe wall-ul vostru.

Daca aveti un blog si doriti sa va mariti sansele, scrieti un articol pe blogul vostru despre acest concurs, sau despre orice produs din magazinul Greenbaby

Inscrierile in campania de testare se fac pana 20 februarie, ora 9 dimineata. Voi anunta numele celor care pot incerca Magyarinda SSC pe 21 februarie, iar Magyarinda va porni pe drum dupa ce fiecare participant imi trimite numele, numarul de telefon si adresa pe mail.

Va astept!

16 comentarii:

  1. As fi foarte fericita sa incerc acest port bebe. Am doi baieti, de 3 si de 1 an, si nu stiu cum m-as descurca fara port bebe. Pe cel mic l-am purtat de la nastere in wrap, il port si acuma in ring sling sau in mei-tai, desi are deja 10,5kg. Acest SCC calator mi se pare foarte comod pentru faptul ca il pot pune si singura pe spate, nu atarna bretelele daca vreau sa scot copilul in timpul plimbarilor si are un design foarte frumos :) Cu doi copii mici e greu sa ma concentrez pe legarea mei-taiului sau a wrapului.
    Multumesc
    Zsuzsa

    RăspundețiȘtergere
  2. As dori sa incerc acest port-bebe, pentru ca e foarte frumos. Imi plac port-bebeurile simple, usor de folosite. Am o fetita de 1 an. Am purtat-t si o mai port foarte mult cu Marsupi, cu sling fix si sling cu inele. Si as dori sa-mi maresc stocul de port-bebeuri. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si nooooi vreeem! :)
    Ar fi primul cu catarame, dupa sling cu inele si bondolino.
    Noi suntem din grupul parintilor fara carucior. Si cu bebe mare fan de purtat peste tot. Si, cum vrem sa-l luam chiar peste tot si asteptam cu nerabdare zilele cu mult soare, ce s-ar potrivi mai bine decit ceea ce ne propui tu acum?
    Cind n-aveam prea multa exerienta nici in mijloace de purtare nici cu bebelusii, intr-o minune de genul asta imi imaginam eu ca-l vom cara pe-al nostru. Asa ca daaa, vrem si noi sa-l incercam.
    Multumim de sansa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna!

    Super dragut! Chiar zilele astea ma uitam pe green baby la purtare bebe si ma gandeam ca Magyarinda e printre preferatele mele din ce am vazut. Noi avem doar un sling cu inele cu care ne-am impacat foarte bine pana acum. Dar Elisabeta are deja 8 kg si jumatate la cele aproape 7 luni ale ei si ma cam doare umarul de la sling si as fi curioasa sa vad cum e cu catarama. Mi se pare interesant ca poti purta bebele si in spate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bun venit tuturor in concurs!

    Nicoleta, sper ca vei avea sansa sa incerci Magyarinda SSC, ca sa poti vedea cat de confortabil este sa porti bebelusul pe ambii umeri, in fata sau in spate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna!
    Mi-ar placea sa incerc un Magyarinda SSC, mi se pare foarte confortabil atat pentru spatele meu cat si pentru bebe.Lui Matei(1 an si o luna) ii place foarte mult la mami in brate cand iesim pe afara, si mai ales sa doarma.Noi avem un sling cu inele dar uneori ma cam doare umaru' avand in vedere ca Matei doarme ceva timp si nu pot sa ii rapesc placerea de a dormi unde ii place cel mai mult, adica la mine in brate!
    Sper sa am noroc, mai ales ca pe 21 este si ziua mea de nastere.
    Succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si noi, si noi! Vreau sa incerc purtatorul asta, imi plac la nebunie cele cu catarame, doar am probat unul o singura data. Deja suntem la faza in care nimic nu mai e confortabil, chiar imi aminteam zilele trecute de tine ca aveai o poza cu bebelina mare intr-un meitai, ziceai ca avea 20 de kg si ca iti era super comod. Eu nush ce am ca nu ma mai simt bine deloc in meitai si bb mea are vreo 12 kg. Deci neaparat vreau sa incerc si SSCul asta, Reka!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna, Reka
    Ma bucur ca am dat peste blogul tau, tocmai am realizat ce greseala facem in purtarea bebelusei noastre- o ducem cu fata inainte...:( intr-un port bebe din comert, probabil nu prea confortabil, ignorand semnele ei de suparare...
    In acelasi timp, simt ca in acest moment am fi pregatiti sa incercam ceva mai neconventional, cum e mijlocul de purtare propus de tine! Eu sunt incantata de cum arata, mai ramane sa il si testam si- mai ales- sa-l convinga pe tati ca e eficient, pentru ca el o poarta de printesa cel mai des.
    In 2 martie plecam in prima noastra calatorie prin strainatate, deci am avea un motiv in plus sa purtam pe bebelina in ceva trendy :)

    cu prietenie,

    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna,

    As fi incantata sa folosesc si eu Magyarinda cu bebelinul meu de 8 luni, pare mai usor de legat in comparatie cu celelalte.
    Imi place sa imi simt copilasul aproape de mine, sa stea lipit de corpul meu si eu sa am mainile libere sa mai pot face una alta.
    Multumim pentru ocazie.

    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ziua,
    Ne-ar tenta si pe noi sa probam acest mijloc de purtat bebe, avand in vedere ca am inceput cu un wrap si nu prea sta in el (se agita f tare) ne-am gandit ca am incerca si un SSC . Trebuie sa gasim un mijloc de al purta in asa fel incat sa se simta si el comod si noi.
    Felicitari pentru idee!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma bucur de interesul mare pentru incercarea mijlocului de purtare Magyarinda atat aici cat si pe blogul in lb. maghiara. Inca cateva zile, si vom afla numele celor norocosi :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Reka, vrem si noi sa-l incercam!
    M. are 8 luni si pana acum am purtat-o doar eu (caruciorul sta degeaba), in sling cu inele, wrap elastic si marsupi. Cautam acum un alt ssc mai comod, preferabil doar cu catarame, pt tati.
    Noi suntem plimbaciosi tare din fire, asa ca mijloacele de purtare sunt salvarea noastra.
    Ca sa nu mai zic de beneficiile pt bebelus, care sunt motivul principal al purtarii :)
    Fan pe FB sunt demult, acum am postat si pagina.
    Cati participanti vei alege?

    RăspundețiȘtergere
  13. Si noi, si noi! Chiar ma uitam zilele trecute pe Greenbaby dupa un portbebe cat mai confortabil. Sunt in dubi in a alege intre un Mei Tai si un SSC, insa ceva imi spune ca a doua varianta e mult mai confortabila si mai usor de folosit. Maia are 9 luni si 10 kg. Avem un sling cu inele in care am purtat-o cat era mai micuta, iar acum cautam o solutie optima sa-l inlocuim cu ceva mai comod.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce bine arata SSC-ul asta! Pe cand o noua campanie de testare? :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Magyarinda calator tot calatoreste de cand s-a sfarsit campania de testare. Daca vrei sa mearga si la tine, scrie-mi te rog un mail si stabilim cand si cum il poti primi. (tocmai acum l-am trimis la cineva, dar in 2 saptamani poate merge direct la tine).

    RăspundețiȘtergere
  16. Port-bebe avem, urmeaza un bebe sa vina.

    RăspundețiȘtergere