joi, 21 iulie 2011

De ce-mi place Manduca



Stiti ca principiul meu este ca in magazin vand numai produse pe care le-am incercat si care-mi plac. Am nevoie sa ma conving personal, inainte sa pot recomanda ceva unei cliente. Asa ca eu, fana a wrapurilor si mei tai-urilor n-am avut incotro decat sa incerc un Manduca. Inainte am fost foarte reticenta. Nu stiu de ce, dar nu-mi placea ideea de a folosi un mijloc de purtare asa "high-tech", cu catarame si de toate. Mie-mi plac mai mult lucrurile hippi, care se leaga, care sunt mai simple, cum sunt si wrapurile si mei tai-urile.
Totusi, trebuie sa admit ca m-am indragostit de Manduca. Va spun si de ce:
-imi place ca il pun in 5 secunde. O fixez la talie, pun bebe in ea, inchid catarama la piept si gata.
-imi place mult ca puntea este destul de lata si picioarele bebelusului sunt suportate pana la spatele genunchilor
-imi place si felul in care puntea este facuta, bebelusul se aseaza foarte bine in ea
-greutatea copilului (peste 10 kg la 8 luni...) se distribuie foarte bine pe umeri si pe talie, imi place in special partea captusita care vine la sold. Este foarte confortabil.
-imi place ca bretelele de umar se pot regla foarte bine, astfel le pot regla asa ca bebelusul sa fie destul de sus sa vada lumea peste umerii mei
-imi place ca nimic nu atarna in jos, ca la wrap si mei tai
-imi plac culorile, materialul, felul in care este cusut

V-am spus de ce-mi place mie Manduca. Din poza puteti vedea ca si lui bebe ii place extrem de mult. :)))

5 comentarii:

  1. Reka, ai gasit vreo diferenta intre Manduca si Magyarinda? cel putin din poze, Magyarinda pare o copie perfecta dupa Manduca...si are niste broderii bestiale, plus pretul mai accesibil.deci care ar fi diferentele de confort al purtatorului si bebelusului intre cele 2?

    RăspundețiȘtergere
  2. Magyarinda are puntea putin mai ingusta decat Manduca, dar mai inalta. Il voi testa cateva zile (adica Magyarinda) cu baietelul meu, si revin cu impresii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ieri dupa amiaza am folosit si Magyarinda. L-am gasit la fel de confortabil ca si Manduca. Diferenta intre cele doua mijloace de purtare este mai mult in materialele folosite, si in detaliile mici, de exemplu faptul ca Manduca este din bumbac organic si canepa, iar Magyarinda din bumbac.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Reka, ma bucur ca iti place Manduca si apreciez parerea ta sincera. Draguta poza, baietelul tau e dulce tare :)

    Sunt un pic mirata de faptul ca bebe este sustinut doar pana la subbrat. Fetita mea de 2 ani si 90cm are tot spatele sustinut in Manduca. Din cate stiu eu, Manduca cu fermoarul deschis are 45 cm si este f mult comparativ cu alte port-bebeuri, fiind situata printre cele cu cel mai mare "Corp".
    Manduca cu fermoarul inchis are 33 cm, Ergo 35cm
    Beco considerat carrier pt toddleri are 43 cm, Manduca cu fermoarul deschis are 45 cm.

    Atentie, bebe trebuie asezat sus in buzunar, nu trebuie sa ii atarne funduletul peste centura.

    RăspundețiȘtergere
  5. Adelle, multumesc pentru comentariu. Am incercat din nou Manduca cu fermoarul deschis si cu fermoarul inchis. Cu fermoarul inchis ii vine chiar la inaltimea subratului, cu fermoarul deschis ii vine mai sus, cam pana la spatele gatului. Initial n-am stabilit inaltimea "corpului" bine, pentru ca il port numai in spate, cu bratele afara tot timpul, si nu vazusem ca corpul ar veni si mai sus daca bratele nu i-ar fi afara. Asa ca am editat si postarea. :)
    De altfel il port sus de tot in buzunar, asa m-am obisnuit si cu mei tai-urile si cu wrapul. :)

    RăspundețiȘtergere