marți, 10 ianuarie 2012

Jocul lunii ianuarieIn primul rand va urez tuturor un an nou fericit, cu impliniri si bucurii. Va multumesc ca ne-ati fost alaturi in anul trecut, si imi doresc sa ne auzim cu bine in acest an. Mi-am propus ca acest an la Wrapmama's Shop sa fie un an in care interactionam cat mai mult. As dori sa aflu opinia voastra despre produsele cumparate de la noi, experientele voastre cu aceste produse. As dori sa vad cati mai multe poze in galerie cu bebelusi fericiti purtati, scuteciti, imbracati, imbaiati cu produse cumparate de la noi.

Jocul lunii ianuarie este in legatura cu aceste dorinte de ale mele. Iata ce va propun:
Daca ati cumparat macar un produs de la noi, lasati un comentariu pe pagina produsului respectiv pe site, in care ne scrieti opinia sincera despre acel produs. Pentru fiecare comentariu va rasplatesc cu un punct de fidelitate. Punctele de fidelitate se pot converti intr-un voucher pe care il puteti folosi la o comanda ulterioara. 1 punct valoreaza 1 RON si un client poate acumula un maxim de 10 puncte (= un voucher de 10 RON) in cadrul acestei campanii, care dureaza pana 31 ianuarie.

Astept comentariile voastre!

Un comentariu:

  1. Numele meu este Dr. Ogbidi, m-am născut într-un mic sat din Africa, fiu demn al Maestrului Kebbi. Tatăl meu mi-a încredințat darul sacru al familiei noastre înainte de a muri. În fiecare zi de când aveam 10 ani, mi-am dedicat viața împlinirii datoriei mele și ajutându-i pe toți cei care vin la mine pentru ajutor. Din acest motiv, mințile mele puternice măresc darul meu față de cel al "Ghidului Sacru", cu permisiunea strămoșilor mei. De aceea a trebuit să călătoresc în afară și dincolo de Africa pentru a-mi pune darul în slujba celor care au nevoie. Incase aveți nevoie de ajutorul meu pentru următoarele: vrăjitorie, sarcină și orice alte tipuri de ajutor nu ezitați să mă contactați la adresa de e-mail: ogbidihomeofsolution1@gmail.com sau apelați / ce puteți face prin: +2348052523829
    Până în cele din urmă îmi împlinesc datoria și destinul.

    RăspundețiȘtergere