joi, 10 octombrie 2013

Saptamana Internationala a Bebelusilor Purtati 2013Get carried away!- este motto-ul acestei saptamani dedicat purtarii bebelusilor in toata lumea, si acesta este si dorinta mea: ca cati mai multi bebelusi sa fie purtati de parintii lor, si ca cati mai multi sa fie purtati corect, in sisteme de purtare sanatoase, in pozitie sanatoasa.

Cu ocazia acestei saptamani puteti participa la evenimente organizate de diferite grupuri de mamici si asociatii in mai multe orase ale tarii. Puteti incerca mijloace de purtare sanatoase, puteti afla multe despre babywearing. Asadar, daca sunteti in Cluj, Timisoara, Miercurea Ciuc. Oradea, Brasov, Iasi, Satu Mare sau Bacau puteti participa la plimbari cu bebelusi purtati si multe alte evenimente interesante. Gasiti mai multe informatii pe Facebook.

Sarbatorim Saptamana Internationala a Bebelusilor Purtati si la Wrapmama's Shop. Folosind codul de cupon IBW2013 la plasarea comenzii, beneficiati de o reducere de 5% la toate mijloacele de purtare. Produsele Boba se pot cumpara cu o reducere de 10% toata saptamana. Deci, daca doriti sa va cumparati un mijloc de purtare, acum e timpul!

Daca doriti sa castigati un sling cu inele Lenny Lamb, va invit sa participati la concursul organizat de Wrapmama's Shop pe pagina Facebook al magazinului. Azi este ultima zi in care va mai puteti inscrie cu o poza in care va purtati copilul intr-un mijloc de purtare sanatos sau in brate.

Iata si filmul celor de la Babywearing International in cinstea acestei saptamani, din care puteti afla mai multe motive pentru care este bine sa ne purtam copii.

Get carried away!

Un comentariu: