joi, 2 iulie 2009

Scutece refolosibile (lavabile) Pop-In


As vrea sa va prezint un nou tip de scutece refolosibile. Scutecele refolosibile Pop-In sunt scutece all in one unice. Interiorul absorbant al scutecului se fixeaza in exteriorul impermeabil cu capse. Datorita acestui fapt, scutecul Pop-In este foarte usor de folosit si de curatat. Este un scutec one-size, deci se poate folosi de la nastere pana la olita (3,5 kg-16+ kilograme). Se poate regla in patru diferite marimi cu ajutorul capselor. La talie se fixeaza cu scai. Interiorul este facut din material 100 la suta natural, din bambus, care este un material absorbant foarte bun. Scutecul se gaseste si cu interior absorbant din microfibra, care se caracterizeaza prin uscare foarte rapida. Absorbantele din microfibra sunt prevazute cu un strat care conduce umezeala in interiorul scutecului, si mentine pielea bebelusului uscat. Exteriorul este foarte placut la atingere.
Scutecele Pop-In se gasesc in cinci culori pastel frumoase: albastru, verde, galben, alb si piersica. Scutecul formeaza un "pachet" mic si dragalas pe bebelus.

Eu am avut norocul sa folosesc cateva scutece Pop-In cu fetita mea de mai multe luni, si sunt foarte incantata de ea. Vi-l recomand cu drag.
Aceste scutece se gasesc acum si in Romania, la Greenbaby.

9 comentarii:

  1. Sautare

    Eu am avut norocul sa castig un Pop-In la concursul tau si sunt absolut incantata de el!
    Iata ce-mi place:
    1. se desface in 3 bucati care se spala separat si se usuca foarte repede (acum, vara, daca le spal dimineata, le am la pranz).
    2. si interiorul si exteriorul sunt placute la atingere, partea impermeabila nu are acel aspect de musama pe care o au alti chiloti impermeabili.
    3. Se pot pune atatea straturi absorbante cate crezi ca e nevoie, deci nu incarci inutil poponetul. Pentru fetita mea de 2,5 luni folosesc un singur strat absorbant si e suficient
    4. Este destul de compact, asta insemnand ca arata foarte bine pe un bebelus mic, spre deosebire de alte scutece lavabile, care sunt voluminoase, si culorile sunt frumoase.
    5. Raportul calitate-pret mi se pare cel mai bun din ce am incercat pana acum.

    Am vrut sa-l incerc si fetita mai mare, de 2,5 ani insa nu m-a lasat :) A refuzat sa se imbrace cu "cutec a lu' Emilie". Cu siguranta este o investitie buna pe care intentionez s-o fac pe mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Laura. Ma bucur mult ca iti plac scutecele Pop-In. Multumesc ca ai impartasit opinia ta despre ele cu cititorii blogului. Numai bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Folosesc scutece pop-in de aproape o luna, si nu ma-m inselat alegandu-i. Sunt frumoase, moi, cu absorbtie foarte buna..si nu in ultimul rand stiu ce pun pe funduletul fetitei: bumbac si bambus, nu alte "porcarii"
    (scuzati pt expresie)... Si nu trebuie sa folosesc nici ulei sau crema de protectie, funduletul nu se inroseste.Merita incercat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna

    Eu nasc in decembrie si am cautat info despre scutece lavabile asa intr-o doara. Am citit ce ati scris voi din experientele voastre si as vrea sa-mi spuneti va rog de la ce varsta a bebelui as putea folosi Pop-In si cum e cu hartia de protectie. Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Mihaela. Scutecele pop-in se pot folosi de la 3,1 kilograme, deci cam de la nastere. Depinde si de greutatea cu care se naste bebelusul. Totusi, in primele saptamani s-ar putea sa gasesti scutecele pop-in putin prea mari in comparatie cu nou-nascutul micut, dar acest lucru se rezolva in cateva saptamani, pe masura ce bebelusul creste.

    O alta optiune pentru primele saptamani ar fi si chiloteii de protectie Bummis, din care exista si marimea newborn, si care se pot folosi cu scutece tip prefold (sosesc in saptamana viitoare la Greenbaby) sau cu scutece simple de panza.

    Hartia de protectie este menita sa faca mai usor curatarea scutecului. Se pune in scutec, peste absorbant, si se poate arunca in toaleta, cand bebelusul face kk. (acest lucru functioneaza cel mai bine cand bebelusul incepe sa manance si mancaruri solide, si scaunul devine mai compact, dar si la bebelusii alaptati exclusiv ajuta :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur tare mult ca am aflat de pe blogul acesta despre scutecele refolosibile. Nu stiam ca exista in Romania! O sa incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  7. Ena, ma bucur ca "simpatizezi" cu scutecele refolosibile. Sper sa te convingi ca chiar sunt foarte bune, dupa ce le incerci :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Dumnezeule, dar sunt foarte scumpe ... pentru niste bumbac si bambus ...

    RăspundețiȘtergere