luni, 10 august 2009

Jambiere pentru bebelusi



Jambierele pentru bebelusi sunt accesorii foarte practice si frumoase. Incalzesc picioarele bebelusilor, se pot folosi in loc de ciorapi, si astfel este mai usor sa schimbam scutecul, sau este mai usor dezbracarea bebelusilor pentru cei care practica comunicarea eliminarii. Jambierele protejeaza bratele sau picioarele de soare si de frig.
De maine, jambierele pentru bebelusi Hoppediz se gasesc si la Greenbaby in diferite culori atractive.

4 comentarii:

  1. Vaiii...esti minunata :-) Acum am citit ce 'bunataturi' ai mai adus pe greenbaby (am fost plecati in vacanta si noi). De cand caut leg-warmers pt bebelusi, numai pe siteurile din afara vazusem. In mod sigur o sa ma ai de clienta si la jambiere...
    By the way scutecele Pop-In sunt super faine. De abia astept sa vad cu ce ma mai surprinzi :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. OOOOOO, Reka, Babylegs sunt suuuuper, si fosta mea bebelusa a purtat mult timp (facute de mine din maneci de pulover de lana si matase ;O)

    Imi place muuuult ce aduci pe piata romaneasca! La mai bine si tot mai bine!

    ®aluca

    SpurNatur

    RăspundețiȘtergere
  3. Dana, imi pare bine ca iti plac scutecele Pop-in. Sper ca si jambierele o sa-ti placa daca le incerci :)

    Raluca, si eu am crosetat cateva jambiere pentru iarna trecuta, si le-am folosit foarte mult, dar pentru primavara-vara-toamna au fost prea calde, si asa am descoperit jambierele de firma, care imi plac si mai mult :) In afara de faptul ca sunt foarte practice, arata foarte chic :)
    Multumesc pentru urarile de bine. Sper sa mai pot aduce cateva produse interesante pe piata romaneasca. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna!

    Am vazut ca te intereseaza produsele naturale, in special sapunurile naturale. Te invit cu mare drag sa imi trimiti un mail cu datele tale pe adresa office[at]sapunnatural.com, pentru a iti oferi o mostra gratuita de sapun Soap Mill. Mai multe detalii gasesti pe blog-ul companiei Soap Mill, http://sapunnatural.blogspot.com.

    Multumesc,
    Silvia.

    RăspundețiȘtergere