marți, 1 septembrie 2009

Parerea voastra conteaza! - Concurs


Sunt foarte curioasa sa aflu parerea voastra despre magazinul Greenbaby si despre produsele care se gasesc in magazin. Pentru a afla parerea voastra, m-am gandit la un joc.

Voi imi scrieti parerea despre magazin, despre un produs pe care l-ati cumparat, incercat deja, sau imi scrieti ce fel de produse v-ar placea sa vedeti in magazinul Greenbaby, ce fel de postari ati vrea sa cititi pe blog, si eu va recompensez cu scutece de inot. Intre cei care lasa un comentariu aici pe blog, voi trage la sorti dou scutece de inot Bummis.

Daca doriti, scrieti o postare pe blogul vostru despre un produs comercializat la Greenbaby, impartasiti experientele voastre cu cititorii blogului vostru. Intre cei care scriu pe blogul lor, voi trage la sorti un scutec Wonderoos si un scutec pentru inot Bummis.

Concursul se desfasoara intre 1-8 septembrie, veti afla castigatorii pe 9 septembrie.
Spor la scris!

7 comentarii:

  1. Folosesc scutece pop-in de aproape o luna, si nu m-am inselat alegandu-i. Sunt frumoase, moi, cu absorbtie foarte buna..si nu in ultimul rand stiu ce pun pe funduletul fetitei: bumbac si bambus, nu alte "porcarii"
    (scuzati pt expresie)... Si nu trebuie sa folosesc nici ulei sau crema de protectie, funduletul nu se inroseste.Merita incercat!

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand felicitari pt magazin, este imbinarea cea mai faina cu putinta: bebe, eco si timp aproape de copil.

    Acum comentariile privind produsele:
    Scutecele Pop In sunt f faine, cu ele ne intelegem mult mai bine decat cu Wonderoos. De curand am comandat 3 cu microfibra si imi plac pt ca se usuca rapid.
    PopIn sunt f ok si pt bebelusii mai mici (3-4kg) - si rar gasesti un scutec refolosibil pt ei. In plus este si compact si rapid de pus.
    Noi avem in jur de 20 de scutece refolosibile, am cumparat marci diferite, am tot testat, tocmai pt ca nu stiam ce ni s-ar potrivi si nici nu intelegeam diferentele. Acum dc ar fi sa o iau de la capat mi-as cumpara Pop-In vreo 15-18 si 3-4 EasyFix de la Popolini (astea sunt perfecte pt noapte).

    Ma bucur sa vad in magazin jambiere pt bebelusi. Noi avem o pereche primita si mi se par f practici si simpatici.

    In alta ordine de idei - nu uita sa stergi "comming soon" din bannerul dreapta sus.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ildiko, ma bucur ca nu te-ai inselat alegand scutecele pop-in.

    Cristina, multumesc pentru felicitari si pentru comentariu. O sa stergem "coming soon" soon :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma gandeam la scutecele refolosibile si produsele bio. La un momentadat ma gandeam serios sa ii cumpar macar celui de-al doilea copil un set de scutece. Dar in Romania si poate si peste hotare, ajunge sa fie un lux aceasta gama de produse.

    Felicitari pentru magazin! Ai avut o idee buna si lucrurile incep sa se miste incet incet si la noi in tara.

    RăspundețiȘtergere
  5. brish, daca face calcule ai sa vezi ca iesi mult mai ieftin cu scutece refolosibile decat cu pampers.

    RăspundețiȘtergere
  6. Brish, inainte sa cumpar primele scutece refolosibile, si eu am facut niste calcule. Si mi-a iesit ca scutecele refolosibile sunt mai ieftine. Este adevarat ca la inceput trebuie sa faci o investitie mai mare, dar daca calculezi "on the long run", este clar ca merita. Si aici vorbim numai de bani, nici nu am pomenit sanatatea copilului si beneficiile asupra mediului inconjurator.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cristina, da asa e, dar e o suma pe care nu voi avea niciodata cum sa o pun jos deodata.

    RăspundețiȘtergere