luni, 16 noiembrie 2009

La multi ani blogule!

Mi se pare incredibil, dar azi se implineste un an de cand am inceput sa scriu acest blog, cu scopul de a impartasi experientele mele despre purtarea bebelusilor si folosirea scutecelor refolosibile. Am sperat, ca prin scrierile mele, aceste minunatii vor deveni mai cunoscute si mai populare si in tara noastra, spre beneficiul bebelusilor, care astfel scapa de marsupii prost facute si scutece din hartie si chimicale. Nu stiu daca am reusit, dar stiu ca prin acest blog am intrat in lumea blogosferei, despre care stiam foarte putin, si unde am fost intampinata de bloggerite prietenoase, care, m-au acceptat si sustinut cand a fost nevoie in acest an. Va multumesc! Datorita voua, cititorilor fideli blogului, am simtit ca are rost sa continui scrierea blogului.
Ce sa mai spun? La multi ani, blogule!

8 comentarii:

  1. La Multi Ani si la multe postari si informatii frumoase!

    ®aluca

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani si multa energie si in continuare!

    Laura

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani!
    Intr-adevar este foarte util.
    Cum te-ai simti daca ti=as spune ca este primul blog pe care am intrat :D

    Deci, LA MULTI ANI!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Scrie, scrie....
    Sa-ti creasca blogu'!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru urarile de bine si gandurile frumoase :)
    Brish, ma bucur :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Vin si eu, mai tarziu... :)
    NU comentez multe, insa te citesc cu placere si am invatat de la tine unele lucruri despre purtatul bebelusilor (ma rog, si despre scutece, dar acum nu mai e cazul :) ). La cat mai multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  7. hop si eu ..mai bine mai tarziu decat niciodata :-) Faci o treaba foarte buna Reka si sper sa aflu multe lucruri interesante pe blogul tau multi ani de acum incolo!

    RăspundețiȘtergere