sâmbătă, 13 februarie 2010

Site nou, produse noi



Dupa cateva zile de munca, am reusit sa innoim putin aspectul magazinului Greenbaby. Am facut ordine intre produse, in speranta ca va deveni mai usoara orientarea intre produse, care, din fericire, s-au inmultit in ultimele luni.

In magazin gasiti acum si cateva produse noi. La categoria mijloace de purtare gasiti Bondolino de la Hoppediz, care este un mijloc de purtare practic si usor de folosit. Bondolino este un asa numit soft structured carrier (stiti cumva o denumire buna in limba romana pentru aceasta?), despre care voi scrie mai mult intr-o postare urmatoare. In curand veti gasi si un alt mijloc din aceasta categorie, numit Babbinka, si confectionat de o mamica din Ungaria.

Acum puteti comanda la noi si wrapuri Didymos, care sunt wrapurile de cea mai inalta calitate din Germania. Wrapurile Didymos se confectioneaza din bumbac organic, si se gasesc in multe modele diferite foarte frumoase. Va voi prezenta si aceste wrapuri intr-o postare separata.

Un alt produs nou este untul shea organic, care provine din Ghana. Untul shea are numeroase feluri de intrebuintare. Este un foarte bun hidratant, si se poate folosi cu succes si in cazuri de dermatita atopica si alte probleme ale tenului, cu care se confrunta multi bebelusi si adulti.

V-am prezentat in zilele trecute bicicletele din lemn pentru copii intre 2-5 ani. Acum puteti citi o descriere cu mai multe detalii pe site.

Speram sa va placa noul aspect al magazinului si va asteptam cu drag!

4 comentarii:

  1. Ai dat un refresh site-ului!Mult succes!

    Untul de shea e bun si in ragadele mamelonare, pt. mamele care alapteaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! AAAAArata atat de bine! Super Sunt foarte incantata :x

    RăspundețiȘtergere
  3. Rox, multumesc pentru completare. Nu am stiut ca untul shea este bun si pentru ragade.

    Lore, multumesc :))

    RăspundețiȘtergere
  4. un site foarte interesant!succes pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere