luni, 12 iulie 2010

Slinguri fixe Bora



Am placerea sa va prezint un nou mijloc de purtare a copiilor in oferta magazinului Greenbaby. Este vorba despre slingurile fixe Bora, cusute cu mare pricepere si daruire de doua mamici din Ungaria. Materialul acestor slinguri este bumbac 100% de foarte buna calitate. Slingurile au o fata colorata si interiorul unicolor. O caracteristica speciala a slingurilor Bora este captuseala in partea care cade dupa genunchii bebelusului, astfel ofera un confort maxim pentru bebe, si previne aparitia urmelor rosii pe picioare.

Slingurile fixe se recomanda pentru a fi folosite in special pentru purtarea pe sold de scurta durata a bebelusilor (care sunt de ajuns de mari pentru a fi purtate pe sold si in mana, fara un dispozitiv de purtare)si copiilor mici (chiar si de 2 ani). Nu va recomandam purtarea foarte indelungata pe sold, deoarece greutatea copilulu cade pe un singur umar, si din aceasta cauza purtarea poate deveni inconfortabil. Pentru purtarea bebelusilor si copiilor mici pe mai lunga durata alegeti un mijloc de purtare care distribuie greutatea copilului uniform pe ambii umeri (wrap, mei tai, SSC). Cu slingurile Bora este posibila si purtarea in fata a bebelusilor (dupa 8-9 kilograme nu va mai recomandam purtarea in fata).

Slingurile fixe Bora sunt foarte practice, deoarece nu ocupa mult loc, le puteti lua cu dumneavoastra oriunde mergeti. Se monteaza foarte usor. Aveti grija sa aranjati bine materialul sub picioarele bebelusului, ca aceasta sa sprijine picioarele pana la spatele genunchilor, si trageti materialul sus peste spatele bebelusului sau al copilului mic.
Slingurile fixe sunt disponibile in mai multe marimi, pentru alegerea marimii potrivite, consultati tabelul de marimi de pe site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu