joi, 7 aprilie 2011

Concurs- Imi place sa-mi port copilul!



Dupa ce am promovat scutecele lavabile in cadrul concursului "Scutecele lavabile sunt trendy", am considerat ca asa ar fi fair daca am promova si purtarea bebelusilor. Asa ca va invit la un concurs nou,care se desfasoara pe Facebook. Iata regulamentul de concurs:

Incarca o poza pe wall-ul paginii Greenbaby pe Facebook in care iti porti copilul (intr-un mijloc de purtare sau in brate) si scrie un comentariu la poza in care aduci 3 argumente in favoarea purtarii bebelusilor. Spune prietenilor, cunostintelor tale despre participarea ta la concurs (folosind wall-ul personal pe Facebook, scriind pe blogul tau etc), si aduna cat mai multe like-uri pentru poza postata in albumul Greenbaby. Detinatorul pozei cu cat mai multe like-uri castiga un sling fix Bora! Concursul se desfasoara intre 7- 19 aprilie, ora 24:00, iar castigatorul va fi anuntat pe 20 aprilie.

Te asteptam sa promovam impreuna purtarea bebelusilor!

4 comentarii:

  1. Buna, am o intrebare, slingul ca premiu ce marime este? :D intreb pt ca eu sunt mai plinuta si ma gandesc daca l-as putea folosi. Multumesc! Si succes cu concursul, felicitari pentru initiative!

    RăspundețiȘtergere
  2. Marimea si modelul slingului va fi ales de castigator. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am reusit nicicum sa pun poza in albumul acela, asa ca l-am postat pe wall la greenbaby, sper ca e ok si acolo :)!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, multumesc. Am modificat si regulamentul: astept pozele pe wall!

    RăspundețiȘtergere