vineri, 14 octombrie 2011

Cosmetice bio pentru bebelusi acum in magazin!


Sunt incantata sa va anunt, ca acum la Wrapmama's Shop gasiti o noua categorie de produse pentru bebelusi: cosmetice bio Earth Friendly Baby, Earth Friendly Kids si Green People. Earth Friendly Baby si Earth Friendly Kids sunt produse de acelasi companie britanica, cu filosofia: "Scopul EFB este de a crea produse de calitate inalta care sunt sanatoase atat pentru copii cat si pentru planeta. EFB se dezvolta atat ca o companie interesata de profit, dar si care este responsabila socihttp://www.blogger.com/img/blank.gifal si ecologic." Produsele firmei Green People au primit premiul "Cea mai buna gama de produse organice 2008".

Consider ca este foarte important ca in igiena zilnica a bebelusilor mici sa nu folosim produse care contin substante daunatoare pielii fine si sensibile ai bebelusilor. De aceea, am ales sa folosesc produse cosmetice bio de la nasterea copiilor mei. Aceste produse bio curata delicat si de obicei sunt fara parfum sau cu un miros placut, bland.

De asemenea, consider ca chiar si daca folosim produse cosmetice bio, este bine sa folosim cat mai putine, numai ce este absolut necesar. Pentru baia http://www.blogger.com/img/blank.gifbebelushttp://www.blogger.com/img/blank.gifilor putem folosi un sapun natural, un gel de dus sau spuma de baie. Daca alegeti un gel de dus care poate fi folosit si pentru spalarea parului, nici nu veti mai avea nevoie de un sampon separat. Pentru bebelusi cu piele problematica (eczeme, dermatita atopica)putem folosi unt de shea pentru hidratare. De asemenea putem folosi pentru hidratarea pielii bebelusilor o crema de corp sau ulei de cocos. Pentru igiena dintilor recomand pasta de dinti organica, fara SLS si fara fluor. Uleiul de masaj este foarte util, daca facem masaj bebelusului. Acest lucru este foarte benefic micutilor. Pentru cei care folosesc scutece de unica folosinta, recomand si crema pentru scutec de la Earth Friendly Baby. Dupa experienta mea, pentru bebelusul crescut in scutece lavabile, o crema de scutec este foarte rar necesara.

Ne-am gandit si la copiii mai mari. Produsele Earth Friendly Kids, precum samponul si gelul de dus si spuma de baie sunt recomandate copiilor mai mari. Aceste produse sunt formulate delicat, din ingrediente naturale.

In Wrapmama's Shop veti gasi toate aceste produse de care ati putea sa aveti nevoie in igiena zilnica al copilului vostru.

2 comentarii:

  1. reka, samponul din img l-am folosit si noi- personal mi-a placut f mult mirosul (de musetel, parca) si ce aspect lasa parului, insa baiul e ca.. ustura daca intra in ochisori! adica il gasesc potrivit pt copiii ceva mai mari, dispusi sa coopereze la imbaiere; sa inchida ochii, sa ridice capul, etc

    RăspundețiȘtergere
  2. gratioasa, multumesc pentru comentariu. O sa incerc acest sampon si cu baietelul meu, sa vad cum este. Ma gandesc ca daca ii inclin capul spre spate, putem evita sa-i mearga in ochi :)

    RăspundețiȘtergere