vineri, 9 decembrie 2011

Opinii despre papuceii TikkiAm primit feedback si poze si de la alti participanti in campania de testare Tikki. Puteti citi opinia mamicilor depsre papucei mai jos:

Multumim Reka ca ne-ai dat ocazia sa incercam botoseii Tikki. Bebe Mircea exerseaza primii lui pasi incaltat cu botoseii Tikki, il ajuta foarte mult talpa care nu aluneca. Imi place mult faptul ca au elastic reglabil la spate si ca sunt moi, de culoare ce sa zic ..este minunata, doua bucatate dulci de ciocolata asa le-am pus numele botoseilor Tikki. Nota 10 din partea noastra.

Alexandra si bebe Mircea


Iata ce zice Kapy, mama gemenilor:

Cum timpul e dusmanul meu cel mai mare mai ales de cand am (re)inceput munca, abia acum am reusit sa ma mobilizez si sa povestesc in cateva vorbe despre experienta noastra cu botoseii Tikki.
Aflasem de ei de pe un forum ,pe la inceput de septembrie, cand se discuta ce incaltaminte este cea mai potrivita pentru gradinita. Cum mucosii mei nu stau incaltati in casa, fie iarna, fie vara, decat pret de cateva minute, iar gradinita inca nu eram asa siguri ca o vom frecventa de anul asta, nu m-am grabit sa comand. Odata ce gradinita a devenit o certitudine am fost mai mult decat incantata sa aflu ca ii vom primi pentru testare si folosinta :)
Cand i-am vazut eu le-am acordat din start o sansa.Am fost mai mult ca sigura ca vor rezista in picioarele gemenilor mai mult de 30 minute si ca nu vor fi aruncati imediat la colt alaturi de celelalte "variante" (crocsi, botosei, ciorapei cu silicon, opincute)
Dragos s-a atasat din prima de botosei, sta mereu incaltat in ei in casa , nu protesteaza cand e incaltat si nici nu se descalta decat foarte rar. Eva este piatra tare, ea este cea care ar sta desculta non-stop, si acasa si la gradinita. Surprinzator pentru mine, probabil pentru ca isi vedea fratele incaltat mereu,a acceptat si ea botoseii fara sa faca circ. Chiar rezista incaltata suficient de mult timp cat sa fiu multumita. Cu siguranta momentele cand vine cu ei in manute si cere sa o incalt sunt mai mult decat o confirmare a faptului ca si ei ii plac.
Am renuntat sa ii transform in incaltari de gradinita, sunt doar pentru acasa...mie mi-s tare dragi si tare imi mai place si mirosul lor de piele....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu