sâmbătă, 14 aprilie 2012

Saptamana scutecelor lavabile in Romania!



Va invit sa sarbatorim Saptamana scutecelor lavabile intre 16-22 aprilie. Aceasta initiativa, numita Real Nappy Week, se sarbatoreste deja din 2006 in Marea Britanie. In acest an s-au alaturat si cei din SUA, cu Real Diaper Week, si chiar si parintii din Noua Zeelanda. De ce nu am sarbatori si noi?

Scopul acestei saptamani este de a atrage atentia a cator mai multe parinti asupra avantajelor folosirii scutecelor lavabile (refolosibile)si de a impartasi cat mai multe informatii despre aceste scutece cu cei interesati.

In ultimii ani s-a putut observa o crestere a numarului acelor parinti care aleg aceasta alternativa sanatoasa, ecologica si economica, dar totusi, majoritatea parintilor inca apeleaza la scutecele de unica folosinta. Haideti sa le aratam ce bine e sa folosesti scutece lavabile!

Mi-am propus sa organizez mai multe campanii pentru saptamana viitoare, la care va invit cu drag sa participati.


Concurs pentru bloggerite


Scrieti un articol de blog cat mai interesant si original despre scutecele lavabile, si postati-l pe blogul vostru, sau daca nu aveti blog, trimiteti articolul la adresa de e-mail info@wrapmamashop.ro si il public eu pe acest blog. In postarea de blog va rog sa includeti si un link catre acest blog si-sau magazinul Wrapmama's Shop. Autoarea celui mai interesant articol va fi premiat cu un scutec lavabil cu buzunar Fuzzi Bunz One Size Elite si un scutec lavabil pentru inot Imse Vimse.
Daca scrieti un articol de blog, va rog sa-mi lasati linkul articolului intr-un comentariu dupa aceasta postare. Termen de inscriere: 21 aprilie, miezul noptii.

Concurs cu poze pe Facebook

Dati Like pe pagina Wrapmama's Shop pe Facebook si postati o poza pe Wall-ul painii Facebook al magazinului cu bebelusul vostru intr-un scutec lavabil, si scrieti intr-un comentariu dupa poza un indemn catre prietene sa incerce si ei scutecele lavabile. Dupa aceea strangeti cat mai multe like-uri pentru poza respectiva. Cel care aduna cele mai multe like-uri pana 21 aprilie, castiga un scutec lavabil pentru inot Imse Vimse sau un scutec lavabil cu buzunar Pop-in New Generation, la alegere. (Stiu ca sunt multe concursuri cu like-uri si unii s-au saturat de ele, dar in acest caz, ar fi important ca mesajul sa ajunga la cat mai multi parinti, si de aceea impartasirea pozelor cu bebelusi in scutece lavabile de cat mai multe ori, poate aduce roade :))

Castiga un scutec adevarat!

Vrei sa inceri un scutec lavabil pe gratis? Sau folosesti deja scutece lavabile si vrei sa dai un scutec cadou unei prietene, sa le incerce si ea? Tot ce trebuie sa faci, e sa lasi un comentariu aici pe blog, dupa aceasta postare si sa-mi zici de ce participi- vrei scutecul pentru tine sau o prietena. Premiul este un scutec lavabil cu buzunar Fuzzi Bunz One Size Elite, si castigatorul se va desemna cu random.org pe 22 aprilie. Termen de inscriere: 21 aprilie, miezul noptii.

Reduceri de pret la Wrapmama's Shop

Pe durata saptamanii puteti achizitiona toate scutecele lavabile la un pret redus cu 5% la Wrapmama's Shop. Tot ce trebuie sa faceti e sa folositi codul promotional SSL2012 la plasarea comenzii.

Pentru a evita eventualele neintelegeri ulterioare, va rog sa cititi conditiile de participare cu atentie si sa le respectati. Va multumesc si va astept sa sarbatorim impreuna scutecele adevarate! Dati vorba mai departe! Gasiti event-ul si pe Facebook.

Update pe 23.04.2012 Participantii concursului pentru un scutec lavabil Fuzzi (de pe acest blog plus blogul in lb. maghiara/ www.hordozoanyu.blogspot.com: 1. Mariaaa 2. Simona Bernstein 3. lucy 4. Emiliana Veres 5. Alexia Gusa 6. mihaila cristina 7. Roda 8. Cristian Veres 9. Ioana Utiu 10. Anomano 11. Ariana Dana P. 12. Ágó 13. bogacsangyal 14. Bucsi Júlia- Julcsi 15. Xelomon 16. Luci 17. Alexandra 18. nona avram 19. Paula 20. Ionut Simion 21. Aura Dana Stefan 22. Sanziana Ionita-Ciurez 23. kombi.né 24. Gabi(rvasz) írta... 25.igric 26. Andreea 27. Adel 28. vremir magdolna írta... 29. Szabo Reka írta... 30. Brigita írta... 31. bea írta... 32. Gertrud írta... 33. karesz 34. Mészáros Adina 35. Nagy Emese Castigatorul (extras cu random.org)
Bea cu nr. 31. Felicitari! Multumesc tuturor pentru participare! Deoarece Bea nu si-a revendicat premiul, am facut o noua tragere la sorti cu random org. Castigatoarea noua este nr. 17, Alexandra:
Rezultatul concursului pentru bloggerite: -premiul cel mare merge la LU CI, pentru cele 2 postari de blog, una despre Saptamana Scutecelor Lavabile si cea despre tipurile de scutece. -Ada Da primeste un cupon de 10% reducere pentru o comanda la Wrapmama's Shop -Celelalte doua autoare de blog, Roda si Oana H primesc cate un cupon de 5% reducere la o comanda de la Wrapmama's Shop. Va ultumesc tuturor pentru participare!

30 de comentarii:

  1. O noua postare despre scutece lavabile am mai de mult in minte. Sa vedem daca am si timp sa o transpun saptamana asta ca material am tot strans.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi doresc tare mult sa incerc scutecele lavabile pt micutul meu. Idea ma "bantuie" de ceva vreme, observand si citind ca pielea sa repisra mult mai bine in scutecele refolosibile, protejandu-l astfel si de produsele chimicale care sa gasesc in scutecele de unica folosita, dar care s-au lipit de noi atat de repede.. ahh! imi pare rau ca nu am stiut de la inceput de cele textile pt a investi in ele..
    dar poate mai avem o sansa sa schimbam situatia! wish us luck!

    RăspundețiȘtergere
  3. pot sa particip cu o postare de acum 2 saptamani?
    Si vrem sa participam pentru scutecul Fuzzi Bunz

    RăspundețiȘtergere
  4. Roda, spor la scris :)
    Mariaa, mult noroc!
    adra_bell: m-am gandit la postari noi, dar daca il actualizezi putin, mentionezi saptamana scutecelor lavabile in ea, si pui link catre acest blog si/sau magazinul Wrapmama's Shop, si il re-publici, poti participa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Simona Bernstein16 aprilie 2012 la 15:28

    Hai ca poate fii-mea o fi mai norocoasa decat mine :)... si castiga un scutecel! Daca nu, sterpelim cardul lui tati si achizitionam unul :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna,
    Imi doresc un scutecel pt baietelul meu si speram sa avem si putin noroc, macar acum de iepuras:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Servus!
    asa ma bucur sa particip la acest eveniment legat de scutecele textile!
    am doi copilasi minuntati si vreau sa le ofer ce e mai bun (ca orice parinte).Vreau sa incerc acest scutec!

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut!
    Stiu sigur cine ar fi norocosi sa incerce aceste scutece: nepoteii mei blonzi si ai caror ochii sunt mari si albastrii.
    Merita acest bine!
    O seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  9. mihaila cristina17 aprilie 2012 la 22:36

    buna...si noi dorim sa incepem scuteceala textila...luni pe 23 aprilie sunt programata la cezariana si ma voi intalni cu baietelul meu... asa ca ne bucuram sa participam la acest concurs ...si poate si sa castigam acest scutecel de bun venit pt bebe...

    RăspundețiȘtergere
  10. Folosesc scutece lavabile dar mi-as dori scutecul de la punctul trei pentru a-l darui unei proaspete mamici care inca nu stie daca sa aleaga textilele sau nu. Poate testand i-ar fi mai usor sa aleaga.
    Pentru punctul 1 am scris aici: http://primavaradepoveste.blogspot.com/2012/04/scutecit-textil-partea-doua.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna,

    dorim sa incercam noua provocare, de a scapa de tirania PAMPERS.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna, dorim sa folosim si noi scutece lavabile pentru fetita noastra ce se va naste in iunie....poate il castigam acum pe primul ;)Multumim de ocazie!
    Ioana Utiu

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu doresc un scutec pentru baietelul meu!Multumesc
    Anca Bolos

    RăspundețiȘtergere
  14. Scutecele lavabile sunt o incantare, as vrea sa fac si eu unul cadou unei persoane dragi!

    RăspundețiȘtergere
  15. Hello! Meg nem probaltuk a moshato pelusokat, de jo lenne. Sosem vettem eddig a faradsagot, hogy utananezzek. Jo lenne egyet kiprobalni. A moshato furdoruha nagyon jo.

    RăspundețiȘtergere
  16. Noi folosim de la nastere si suntem foarte multumiti! Am scris aici despre ele
    http://formelefarafond.blogspot.com/2012/04/scutecim-textil-de-6-luni.html
    Mi-ar placea un fuzzi bunz si un scutec de inot, ca tot vine vara. :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Meg nem probaltuk, de hamarosan itt a kisteso, aki mar moshato pelusba szeretne oltozni, hisz ez most a trendi, a Fuzzi Bunz nagyon tetszik anyunak... ugyhogy :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Mi mosható pelenkát használunk, nagyon elégedettek vagyunk vele, ezt az élményt szeretném megosztani egyik barátnőmmel...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi folosim scutece refolosibile, suntem multumiti si as dori sa impart aceasta experienta cu o prietena...
      Bucsi Júlia

      Ștergere
  19. Buna! am vrea un scutec, acum nu conteaza de care. Tocmai am descoperit ca scutecele pe care le foloseam cu primul copil (20luni si 11,5kg) nu se mai aduc in Romania (aviz amatorilor de Libero!) si vrem sa ne re-orientam pe lavabile.
    Nu am folosit pana acum la primul copil, vreau sa incerc la al doilea si acest scutec ar fi un inceput :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Mi-ar face mare placere sa ofer un scutecel FuzziBunz prietenei mele care tocmai a nascut saptamana aceasta. Ea s-a dotat deja cu cateva scutece Little Lamb si MotherEase, insa nu as vrea sa se descurajeze in folosirea lor. FuzziBunz este un model foarte dragut si usor de folosit, mai ales cu un bebe nou-nascut care trebuie schimbat des.

    RăspundețiȘtergere
  21. As vrea sa ii ofer nasei mele un scutec.
    Baietelul ei a folosit doar Pampers pana acuma si incerc sa ii conving ca exista o alternativa.

    RăspundețiȘtergere
  22. si eu vreau un scutecel. de fapt eu as vrea mai multe, ca sa renuntam la cele de unica folosinta. dar macar unu, sa vedem cum e si sa facem si o sedinta foto :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Imi doresc si eu un scutecel pentru fetita prietenei noastre care vrea sa incerce scutecitul textil :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Participam si la concursul pentru bloggerite cu un sumar al evenimentelor saptamanii: http://lucilia-vasilescu.blogspot.com/ si cu un articol sper eu de interes pentru mamicile care inca nu s-au hotarat ce fel de scutece sa foloseasca: http://scutecetextile.blogspot.com/2012/04/tipuri-de-scutece-si-caracteristicile.html

    RăspundețiȘtergere
  25. As dori si eu un scutec pentru a il face cadou!

    RăspundețiȘtergere
  26. Vrem si noi sa incercam scutece textile si ne-ar placea sa castigam unul. Aura Dana Stefan

    RăspundețiȘtergere
  27. Vreau si eu un scutec textil pentru nepotica mea Mara de 1 an si 4 luni. Sanziana Ionita-Ciurez

    RăspundețiȘtergere
  28. Igy Fold napja alkalmabol megadtuk magunkat es szeretnenk moshatora valtani, igy jo lenne par termeket kiprobalni...ugyhogy johet egy db. a Fuzzi Bunz

    RăspundețiȘtergere