luni, 23 aprilie 2012

Saptamana Scutecelor Lavabile a luat sfarsit...ne vedem la anul!

A fost o saptamana interesanta, pline de evenimente. Ma bucur, ca multe mamici au apreciat initiativa si au participat la concursuri, si-au impartit experientele si opiniile cu alte mamici. A fost interesant sa discutam cate un subiect legat de scutece pe pagina Facebook al Wrapmama's Shop LU CI a facut o mica sinteza a discutiilor, o puteti citi pe blogul ei. Am primit multe poze dragute cu copiii in scutece lavabile. Iata poza castigatoare:
Nu pot sa ma abtin sa mai postez inca cateva poze aici, care mi-au placut foarte mult (le as posta pe toate aici, dar sunt multe - le puteti vedea pe toate pe Facebook)
Pe durata acestei saptamani s-a desfasurat si un concurs pentru bloggerite. S-au scris 4 articole de blog. Doua de la Luci- una cea mentionata deja, si inca un articol foarte util despre tipurile de scutece. A scris un articol si Oana H , pe blogul ei Forme fara fond si de asemenea si Roda si-a impartasit experientele cu scutecele lavabile pe blogul ei numit Primavara de poveste. Si Ada Da a intrat in concurs cu ceva deosebit si foarte util: un filmulet despre scutecele Pop-in New Generation, in limba romana: Castigatoare s iesit Luci, pentru efortul ei ca a facut sinteza saptamanii, si pentru articolul util despre scutece, dar fiecare autoare de blog a primit cate un premiu special - Ada Da, un cupon de 10 la suta pentru o comanda la Wrapmama's Shop, iar celelalte doua autoare au primit un cupon de 5%. Ma bucur ca am putut organiza si sarbatori acest eveniment impreuna cu voi, si sper ca l-ati gasit util. Sa ne vedem si la anul la Saptamana Scutecelor Lavabile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu