miercuri, 26 septembrie 2012

Bebe purtat-bebe fericitCu ocazia Saptamanii Internationale Babywearing 2012 (8-14 octombrie), Wrapmama's Shop va invita la concurs! Postati poze cu copilul vostru purtat intr-un mijloc de purtare ergonomic (wrap, sling, mei tai, SSC), sau in brate, si castigati in mijloc de purtare foarte practic!


Ce aveti de facut:


1. dati like si share (public) paginii Facebook al magazinului Wrapmama's Shop

2. postati o poza cu copilul vostru purtat intr-un mijloc de purtare ergonomic (wrap, sling, mei tai, SSC), sau in brate pe wall-ul paginii Facebook al magazinului

3. share acest anunt de concurs pe pagina voastra Facebook, si dupa anunt lasati un comentariu in care imi spuneti de ce va place sa va purtati copilul, sau orice doriti in legatura cu purtarea copiilor

4. Daca vreti o sansa in plus, scrieti o postare de blog despre purtarea copiilor (de ce va place, despre mijloace de purtare etc), in postare includeti un link catre Wrapmama's Shop (www.wrapmamashop.ro) si mentionati acest concurs.

Gata!

Ce puteti castiga:

Premiul consta intr-un mei tai cu puntea reglabila Hop-tye, si castigatorul va fi desemnat cu random.org pe 11 octombrie. Astept pozele pana 10 octombrie.

Astept cu drag inscrierea tuturor parintilor cu copii mici din Romania sau Ungaria, carora le place purtarea bebelusilor, sau sunt interesati cu adevarat in a incerca cum e sa-ti porti copilul.

Un comentariu:

  1. Pe blog am scris aici: http://primavaradepoveste.blogspot.ro/2012/09/bebelusi-purtati.html.

    RăspundețiȘtergere