miercuri, 24 octombrie 2012

Testeaza un Hop-tye!
Am aici un Hop-tye Chicago care vrea sa calatoreasca putin. Daca doresti sa poposeasca si la tine timp de o saptamana sa-l incerci, inscrie-te pentru campania de testare Hop-tye.Cisteste te rog toate conditiile de mai jos cu atentie, si inscrie-te daca le poti indeplini pe toate!


Despre Hop-tye

Hop-tye este un mei tai cu puntea reglabila, corespunzatoare pentru purtarea copiilor de la nastere pana la varsta de cca 2.5 ani (recomandarea producatorului). Consta intr.un body si 4 bretele- 2 de umar si 2 de sold. Bretelele de umar sunt lati, si materialul este identic cu materialul wrapurilor, adica este tesut pe diagonala. Se poate folosi pentru purtarea in fata si in spate.


Ce ai de facut pentru a te inscrie?


-Lasa un comentariu dupa anuntul de pe pagina Facebook al magazinului in care imi spui de ce vrei sa-l incerci, cat timp are bebelusul tau, si orasul in care locuiesti

-Share acest anunt pe pagina ta Facebook

-Like Hop-tye-ul Chicago pe site

Termen limita: 25 octombrie


Ce vei avea de facut dupa testare?

-trimiti Hop-tye mai departe in timp, in stare intacta, cu curier rapid- taxele de curierat se achita de expeditor (deci nu platesti cand Hop-tye soseste la tine, doar cand il trimiti mai departe).

-imi trimiti o poza in care iti porti copilul in Hop-tye

-imi scrii parerea ta despre Hop-tye in cateva randuri sa-l postez pe pagina Facebook al magazinului si pe blogul Wrapul si alte minunatii

-daca ai blog, scrii un articol despre Hop-tye cu link la wrapmamashop.ro.Lista celor care vor testa Hop-tye se va publica cel tarziu pe 1 noiembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu