duminică, 12 mai 2013

Haine cu protectie UV Playshoes
Copii trebuie protejati de radiatiile solare, care pot fi daunatoare sanatatii. Strategia de protectie UV poate include folosirea cremei de protectie solara- de preferinta cu filtru mineral, folosirea hainelor cu protectie UV si limitarea timpului petrecut la soare.
Unele materiale asigura protectie UV in mod natural. Asa sunt hainele tesute dens din bumbac, in sau canepa, si unele materiale sintetice, precum polyester, nylon, spandex. O buna protectie asigura si tesaturile mai groase, precum materialul de blugi si canvas, insa acestea sunt groase si incomode pentru a fi purtati in timpul verii.
Hainele speciale cu protectie UV au aparut prima data in Australia pentru a completa protectia asigurata impotriva radiatiilor de cremele si lotiunile pentru protectie solara. Aceste haine de protectie sunt testate pentru a determina factorul de protectie pe care-l asigura.

Recent am adus in magazin cateva produse speciale pentru vara de la firma germana Playshoes. Ei fabrica costume de baie, palarii si pantofi pentru apa si plaja cu protectie UV. Toate articolele lor cu protectie UV sunt testate si corespund standardelor UV Standard 801. Standardul 801 inseamna, ca articolele cu protectie UV Playshoes asigura o protectie excelenta impotriva radiatiilor solare si cand sunt umezi sau cand se intind. Hainele Playshoes au fost testati in laboratorul de testare de materiale textile din Hohenstein, Germania.

Folosind costumele de baie care acopera o buna parte a corpului, palariile si pantofii cu protectie UV Playshoes, , puteti sa va protejati copii de radiatii in perioada petrecuta la soare si la inot.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu