luni, 5 iulie 2010

Mei tai-ul Hajtka calator


Mei Tai-ul Hajtka cu masinute vrea in excursie. Asa ca am decis s-o trimit la cateva familii din tara, dornice sa-l incerce. As vrea ca mei tai-ul sa ajunga la familii, care inca nu au un mei tai, si nici nu au avut posibilitatea de a incerca una. Mei tai-ul va merge in total la sase familii, si va poposi cate 2 saptamani la fiecare.

Daca doresti sa fi una dintre cei care pot testa acest mei tai superb, scrie un comentariu dupa postarea aceasta. Data limita: 11 iulie. Pe 12 iulie voi trage la sorti intre "concurenti", si voi anunta numele celor care vor participa la testare.

Conditii de participare:
-domiciliu in Romania
-participantii trebuie sa trimita mei tai-ul intact mai departe la urmatoarea familie la epuizarea timpului de testare de 2 saptamani cu curier rapid (Fan Courier, Cargus sau Nemo), sau cu Posta Romana (dar numai in cazul in care in localitatea unde locuiesc nu exista curier).
-participantii vor trimite o fotografie folosind mei tai-ul la adresa de email infoarondgreennabypuncro, si vor scrie despre experientele lor pe blogul lor sau pe facebook.
-dupa tragerea la sorti, participantii imi vor trimite numele lor complet, adresa si numarul de telefon.

Va astept sa participati!

Update:
Toate cele patru mamici care s-au inscris plus inca o mamica de pe blogul in limba maghiara vor proba mei tai-ul, care a si sosit la prima destinatie. Va rog sa-mi scrieti un email cand primiti mei tai-ul si sa-mi descrieti starea ei la primire. Important: daca e nevoie puteti sa-l spalati, dar va rog mult sa nu folositi balsam de rufe deloc. Mei tai-ul se spala cu mana in caz ca se pateaza putin, sau in husa de perna la masina de spalat, la 30-40 grade cu putin (!) detergent.

Iata programul:
Cristina din Constanta: 13-27 iulie
Eli din Constanta: 28 iulie-12 august
Melinda din Cluj Napoca: 13 august-27 august
Marcela din Bucuresti: 30 august-13 septembrie
Monalicious: 14 septembrie-28 septembrie

Sa va bucurati de mei tai-ul calator, si astept poze si pareri dupa ce-l incercati.

11 comentarii:

  1. Eu l-aș încerca cu mult, mult drag. Balaurul ar fi topit după el, pentru că e cu mașinuțe. Participăm?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranta Mei Tai-ul Hajtka calator va "rapi" inimiile multor mamicute si bebe- strumfi. Noi avem un astfel de Mei Tai Hajtka de mai bine de un an si suntem foarte multumiti de el: fetita in primul rand ca se simte comod in el si daca o purtam o zi intreaga cand mergem in excursii, tati pentru ca este usor de pus si legat si mami, pentru ca pentru vara este metoda ideala de purtat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vrem si noi sa participam la concurs!!!
    Chiar ma tot intrebam in ultimul timp cum ar sta Victoras in Mei Tai ca in wrap e tare fericit, dar ce te faci ca pe mine ma apuca plansul pana ma infasor cu el.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Reka! Vrem si noi sa participam( mami si bebe Luca)! se mai poate?! Noua ne place la nebunie in wrap dar acum e cald tare si chiar as vrea sa stiu cum e un mei-tai si cum ii place odorului! multumim frumos!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna.Mi se pare foarte interesant mei tai-ul ca si wrapul.Nu am achizitionat inca niciunul dar am incercat un wrap si mi s-a parut foarte interesant.Sper sa am ocazia de a incerca si un mei tai pentru ca mi se pare foarte greu de ales intre cele doua.Avem un bebe de 7 luni care este foarte incantat cand sta in brate la mami si e locul lui preferat de adormit.Avem un port-bebe, dar inconvenientul este ca bebe se incinge foarte tare in el.Va pupam si mult succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna fetelor, astept sa-mi scrieti adresa si numele si un numar de telefon. Dupa ce primesc toate datele, voi publica pe blog ordinea in care mei tai-ul Hajtka va merge la voi.

    RăspundețiȘtergere
  7. A ajuns mei taiul la mareeeee!!!
    Este superb, eu m-am indragostit de el, iar Victor a adormit imediat in mei tai deci este super bun pentru bebe.
    Ne-am si pozat pe faleza, asa ca de abia astept sa descarcam pozele si le si trimitem.
    Te pupam Reka si iti multumim enorm pentru initiativa, pe noi ne-a ajuta foarte mult aceasta experienta sa ne decidem sa achizitionam cat de curand un mei tai.

    RăspundețiȘtergere
  8. Criss, ma bucur mult ca va place mei tai-ul Hajtka. Asteptam si poze!

    RăspundețiȘtergere
  9. Iata ce a scris Eli din Constanta dupa incercarea mei tai-ului:

    Ma bucur foarte tare ca am avut ocazia sa incerc mei tai-ul si pot spune cu mana pe inima ca nu se compara cu un port-bebe oricat de bun ar fi el.In mei-tai nu simti deloc greutatea copilului, nu se incinge atat de tare ca intr-un port-bebe,si este si foarte frumos ca design.Matei in ultima vreme nu poate adormi singurel in carut si trebuie sa il iau in brate sa poata adormi si mei-tai-ul m-a ajutat foarte mult in acele momente.Cu el ai libertate de miscare, poti merge la piata, poti sa te plimbi, iar bebe sta aproape de tine, unde ii place cel mai mult.
    Cu mei tai-ul ne-am plimbat pe faleza, am mers la cumparaturi, ne-am plimbat prin parc.Ne-a placut foarte tare si ne-am distrat de minune.
    Multumim pentru aceasta experienta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Puteti citi aici despre experientele lui Monalicious si Balaurul cu mei tai-ul calator: http://sotiesimama.wordpress.com/2010/09/28/hajtka-mei-tai-ul-calator-si-balaurul/

    RăspundețiȘtergere