marți, 4 ianuarie 2011

Un aspirator nazal fara zgomot si eficient


Pana cu putin timp in urma am incercat doua feluri de aspiratoare nazale: batista bebelusului, care este eficient, dar zgomotos, si din aceasta cauza poate speria copilul, nu se poate folosi in toiul noptii fara a trezi toata lumea din casa, si care nici nu este recomandata de unii pediatri, si pompa nazala, care nu afecteaza mucoasa nazala, nu scoate nici un zgomot, dar nici ne poate spune ca ar fi eficient.
Al treilea

In cazul fetitei mele am folosit fara probleme batista bebelusului cand era foarte mica, dar cand a crescut mai mare, s-a speriat de zgomotul aspiratorului, si a fost nevoie de doi adulti, unul care-o tinea de picioare si maini, si unul care aspira nasul, asadar curatarea nasului fetitei a devenit un chin. Din fericire a invatat destul de repede sa-si sufle nasul, asa ca am scapat de batista bebelusului.

Cu baietelul meu am folosit in primele saptamani batista bebelusuluipe timpul zilei, dar noaptea am avut probleme. Nu am vrut sa trezesc toata lumea, asa ca am incercat cu pompa- dar in zadar. Asa ca am fost foarte bucuroasa cand am primit noul nostru aspirator nazal cu aspiratie bucala de la Hoppediz. Aceasta nu face zgomot, nu afecteaza mucoasa nazala, este mult mai bland, dar si eficient. Eficienta lui este undeva intre pompa nazala si batista bebelusului. Este foarte usor de folosit: capatul tubului de plastic se tine in gura, iar capul se pune la nara si se trage. Mucozitatile vin in dispozitivul din plastic de pe capatul tubului. In capul aspiratorului este si un burete, care se spala si se sterilizeaza impreuna cu dispozitivul.

Acum gasiti acest aspirator nazal si la Greenbaby.

5 comentarii:

  1. il am si eu, dar cand e bb ceva mai maricel tot riposteaza, nu mai e zgomotul ala nasol de aspirator, dar scandalul e acelasi, cel putin la noi. Si nu, nu trage ca BB. Noi il folosim pe timp de noapte cand e nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru interventie Dahnah. Imi pot imagina si eu ca poate vom avea probleme mai incolo, cand bb va fi mai mare, dar pana acum nu protesteaza. Este adevarat ca nu trage ca batista bebelusului, am si scris in postare, ca eficienta este intre bb si pompa de nas, dar pediatra nu mi-a recomandat sa folosesc bb, pentru ca dupa parerea ei poate afecta mucoasa nazala fiind mai puternic, si folosit timp indelungat si in mod regulat, nu ajuta la vindecare, ci sustine problema. Sunt curioasa sa aud si parerea altor medici in legatura cu curatarea nasului. Voua ce v-a zis pediatra? Ce fel de aspirator v-a recomandat?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eden Baby Scutece lavabile refolosibile textile

    RăspundețiȘtergere
  4. snt fff bune eu le flosesc si sunt ff multumita

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am folosit batista bebelusului la inceput cand baietelul meu a fost racit.. si foarte rau am facut. imi pare acum rau de nu mai pot! De pe la varsta de 1 an , din cauza faptul ca batista bebelusului a fost prea puternica, i-au puscat niste vase de sange, si a avut sangerare nazala (epistaxis) cu care ne luptam de atunci. Baietelul meu face acum 2 ani si trebuie sa mergem sa-i cauterizam vasele din interiorul nasucului, pt ca sangereaza deja cam la 2 zile. Eu folosesc acum un aspirator nazal mai bland care se introduce in nasul copilului pe o parte, si in gura unui adult pe alta parte, secretiile iesind la fel de usor...si fara traumatisme. Asa ca... eu sunt ANTI BATISTA BEBELUSULUI!

    RăspundețiȘtergere