vineri, 27 mai 2011

Vara la Greenbaby


Greenbaby intampina vara cu o colectie de produse speciale pentru timpul verii, numai bune pentru activitati in aer liber, pentru vacante la mare si la munte si la piscina.

Spre marea mea bucurie am putut aduce la Greenbaby produsele Baby Banz renumite si indragite in toata lumea. Palariile si ochelarii de soare cu protectie UV s-au creat in 2001 din dorinta de a proteja copii de radiatiile solare in Australia, o tara cu climat UV foarte nefavorabil.
Palariile Baby Banz si Kidz Banz, concepute pentru bebelusi si copii pana la 5 ani, au fost testate clinic si asigura o protectie UV de 50+ UPF.
Ochelarii de soare asigura o protectie UV 100% pentru ochii bebelusilor si copiilor mici. Lentilele sunt rezistente, din policarbonat, iar marimea ochelarilor se regleaza cu o banda confortabila din neopren.



Pentru inot va recomand scutecele de inot refolosibile (lavabile). In prezent la Greenbaby gasiti doua marci de astfel de scutece: Bummis si Imse Vimse, in diferite marimi pentru bebelusi si copii pana la 20 de kg. Avantajul mare al acestor scutece pentru inot lavabile fata de cele de unica folosinta este ca nu absorb apa, astfel copilul se poate misca liber in ele in apa. Fata de scutecele de inot de folosinta unica, aceste scutece sunt durabile, e pot pastra de la un copil la altul, astfel avand un impact minim asupra mediului inconjurator.
Pentru plaja, mare si bazine poate fi utile si incaltamintele pentru apa din neopren, fabricate de Imse Vimse.



Daca va purtati bebelusii (si daca nu, merita sa incercati! :)), va recomand wrapurile subtiri tesute de la Hoppediz, care asigura si ele o protectie de la radiatiile UV. Aceste wrapuri sunt mai usoare decat cele de grosime normala, astfel genereaza mai putina caldura. Le recomand in special pentru purtarea bebelusilor mici. Pentru purtarea copiilor mai mari, in spate, pentru drumetii, plimbari lungi un Mei Tai sau un mijloc de purtare cu catarama (SSC) s-ar putea dovedi util. Slingurile fixe Bora sunt perfecte pentru perioade scurte (pentru copii care vrea in brate si vrea jos de 3 ori in 10 minute) pentru purtarea pe sold in special.



Va doresc o vara cat mai placuta si plina de bucurii, si nu uitati: protejati-va bebelusii de radiatiile solare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu