sâmbătă, 27 august 2011

Pregatiri pentru Zilele Babywearing Satu Mare




Anul acesta organizam a treia editie a Zilelor Babywearing din Satu Mare. Acest eveniment are ca scop principal promovarea purtarii bebelusilor si copiilor aproape de corp in diferite mijloace de purtare. Saptamana Internationala Babywearing se organizeaza intre 10-16 octombrie in multe tari ale lumii, cu motto-ul "A World of Possibilities"- adica "O lume a oportunitatilor". Purtarea bebelusilor chiar este o lume a posibilitatilor, si prin organizarea zilelor dedicate purtarii bebelusilor dorim sa deschidem aceasta lume pentru cat mai multi parinti cu copii mici, ca si ei sa poata avea parte de experientele pe care le pot trai numai asa, purtandu-si copilul.
Programul editiei a treia din Satu Mare va include o defilare in oras cu bebelusi in mijloace de purtare, prelegeri despre purtarea bebelusilor si despre alaptare, lucru de mana si programe muzicale pentru copii mici.

Diferite evenimente se vor organiza si in alte orase ale tarii, precum Targu-Mures, Miercurea-Ciuc si Sfantu-Gheorghe.

Ar fi foarte util daca s-ar organiza astfel de evenimente in cat mai multe locatii, prin intermediul carora cei interesati ar putea afla mai multe despre purtarea bebelusilor, in special despre mijloacele de purtare corespunzatoare pentru acest scop, si despre folosirea corecta a mijloacelor de purtare.

Voi reveni cu programul detaliat si mai multe informatii in cateva saptamani.

Cautam sponsori!
Daca crezi ca promovarea purtarii bebelusilor este un lucru important, ne poti ajuta prin oferirea unor produse, obiecte pentru tombola organizata cu aceasta ocazie (de ex. jucarie din materiale naturale, produse cosmetice naturale, carti etc.). Neavand alte resurse financiare, speram sa acoperim costurile de organizare a eveimentelor din vanzarile biletelor de tombola. In schimb, oferim reclama: logo pe afise si flyere, mentionarea site-ului, numelui firmei la evenimente, plasarea unor afise, bannere publicitare la locul desfasurarii evenimentelor. In legatura cu oferte de sponsorizare pot fi contactata la wrapmama(at)gmail(punct)com.


2 comentarii:

  1. Felicitari pentru asa initiativa!

    Mi-ar fi placut sa putem participa efectiv,ar fi fost o experienta tonifianta pentru noi, insa aceasta piedica a spatiului si timpului, speram s-o trecem mai usor cu oferirea unui mei tai cusut special pentru aceasta ocazie!

    RăspundețiȘtergere