miercuri, 15 iunie 2011

2 ani de Greenbaby


Greenbaby implineste azi 2 ani de la infiintare. Ma bucur mult ca am ajuns pana aici. Cei doi ani cu Greenbaby au fost ani frumosi.

Cu ce ne mandrim?
Ca asa de mici cum suntem, am reusit sa fim primii care au adus mai multe produse excelente pe piata romaneasca, de exemplu mai multe wrapuri tesute de marca (precum wrapurile tesute Hoppediz, Storchenwiege si Didymos), mai multe feluri de scutece lavabile (ca si scutecele Pop-in, Wonderoos, Bumgenius, scutece lavabile si scutece inot Bummis, chiloteii suport din lana Woollywraps) produsele suedeze Imse Vimse (absorbante intime lavabile, tampoane de sani, accesorii scutece), incaltamintele polandeze Gucio, precum si cupa menstruala Mooncup, si palariile si ochelarii de soare Baby Banz.

Ne bucuram mult de asemenea ca in acesti 2 ani multi clienti au avut increderea sa ne intrebe in legatura cu purtarea bebelusilor si folosirea scutecelor lavabile. Speram ca le-am ajutat, si ne bucuram ca am putut contribui in a face aceste lucruri excelente putin mai populare si in randul parintilor din Romania. Speram ca in viitor sa se inmulteasca numarul parintilor care aduc decizia de a-si tine copii cat mai aproape cu ajutorul mijloacelor de purtare si de a respecta sanatatea copiilor si integritatea mediului inconjurator prin folosirea scutecelor lavabile, produselor de igiena intima refolosibile, si a cosmeticelor naturale.

Ce ne propunem?
Ne dorim sa ramanem la dispozitia voastra, a clientilor, a parintilor din tara, sa va ajutam in continuare la alegerea mijlocului de purtare cel mai potrivit, la alegerea scutecelor din oferta din ce in ce mai variata. Ne propunem sa ramanem si in viitor cat mai la indemana, cat mai personali, accesibili. Va promitem sa vindem si in continuare, ca si pana acum, numai produse pe care le-am testat si care ne plac si noua.

Haideti sa sarbatoriti cu noi! Pentru ca bucuria voastra sa fie si mai mare, va oferim o reducere de 2% pentru comenzile plasate azi, si taiem taxele de expediere in 2.

Daca doriti sa ne faceti si voi un cadou, va rugam sa completati chestionarul Greenbaby. Va multumim mult pentru feedback!

Cine doreste o felie de tort?

7 comentarii:

  1. Va multumim si va dorim sa cresteti in continuare mari si frumosi!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani!!! Imi doresc sa vad cat mai multi copilasi purtati, cat mai multi copilasi cu scutece lavabile, cat mai multi copii fericiti!

    Si abia astept aniversarea a 50 de ani, parca vad ca atunci va fi promotia cu 50% reducere! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Raluca. Exact la fel doresc si eu.
    :)))

    RăspundețiȘtergere